Αρχική InfoMommy Νέα «Προδοσία» Η νέα δραματική τουρκική σειρά στο STAR CHANNEL

«Προδοσία» Η νέα δραματική τουρκική σειρά στο STAR CHANNEL

Ερκάν Πετεκαγιά (Αλί)

Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2010 – 2013 (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 15/9 με τα 2 πρώτα επεισόδια. Η «Προδοσία» θα προβάλλεται κατόπιν Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.45, από την Δευτέρα 16/09 και μετά.

Βίλμα Έλες (Καρολάιν)

Η «Προδοσία», αφορά στην ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960. Η οικογένεια Ακαρσού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή.
Ο Αλί Ακαρσού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.
Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα, φροντίζει να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας.
Η ηρεμία της οικογένειας Ακαρσού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολάιν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι τόσο διαφορετική, που για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος.
Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Ακαρσού αλλάζει αμετάκλητα.
Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Ακαρσού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους.
Τι θα δούμε στην πρεμιέρα την Κυριακή 15/9 στις 21.00;

Ο Αλί Ακαρσού, καπετάνιος, συνεχώς λείπει από την Κωνσταντινούπολη και την 5μελη οικογένειά του. Η σύζυγός του Τζεμιλέ, κρατάει ενωμένη την οικογένεια και στηρίζει τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά της, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν. Μετά από μια μεγάλη απουσία και ένα μακρινό ταξίδι, ο Αλί επιστρέφει. Όλα φαίνεται πως είναι τέλεια, όλα φαίνονται πως είναι ίδια, όπως πάντα. Κάτι όμως έχει αλλάξει και ο Αλί είναι ιδιαίτερα ανήσυχος. Τα προβλήματα του Μετέ στο σχολείο γίνονται η αφορμή για μια σειρά από καυγάδες και φασαρίες. Η Τζεμιλέ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά όλα αλλάζουν αμετάκλητα όταν βρίσκει ένα γράμμα, σε άλλη γλώσσα, στο σακάκι του Αλί…

Φαρά Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ (Αϊλίν)
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ερκάν Πετεκαγιά, Αϊτσά Μπινγκόλ, Βίλμα Έλες, Γιλντίζ Τσαγκρί Ατικσόι, Φαρά Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ, Αράς Μπουλούτ Ινεμλί, Μεράλ Τσετίνκαγια, Εμίρ Μπερκέ Ζιντσιντί

Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLCg0cLoEdHTx_Yx0ZA_riv6r3Bp_dofZk


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.