Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Αν καλύψει το υπουργείο το απαιτούμενο ποσό θα είναι δωρεάν και στη Θεσσαλονίκη οι συγκοινωνίες

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Αν καλύψει το υπουργείο το απαιτούμενο ποσό θα είναι δωρεάν και στη Θεσσαλονίκη οι συγκοινωνίες

oasthΤο ενδεχόμενο της δωρεάν μεταφοράς επιβατών μέχρι και τις 6 Ιουλίου, διάστημα κατα το οποίο οι τράπεζες θα είναι κλειστές σε όλη τη χώρα και θα ισχύουν τα μέτρα περιορισμού στην κίνηση κεφαλαίων, προτίθεται να εξετάσει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ.

Όπως δήλωσε στο thestival.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, μετά και την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη για δωρεάν μετακίνηση των πολιτών με τα ΜΜΜ την εβδομάδα αυτή στην Αθήνα, το ΔΣ του ΟΑΣΘ θα συζητήσει το ενδεχόμενο να εφαμροστεί κάτι ανάλογο και στη Θεσσαλονίκη.

''Θα το αποφασίσουμε και θα προωθήσουμε το σχετικό αίτημα στον κ. Σπίρτζη προκειμένου να μας ενημερώσει για το εάν το κόστος θα καλυφθεί από το υπουργείο'', ανέφερε ο κ. Στεφανίδης. Όπως τόνισε, το κόστος ανέρχεται στα 288.000 ευρώ ημερησίως.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.