Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Προετοιμάζω το πάρτι μου: χρώμα και διάθεση στα ύψη και στα ψηλά κλαδιά!

Προετοιμάζω το πάρτι μου: χρώμα και διάθεση στα ύψη και στα ψηλά κλαδιά!

birthday-party-decor-garland-lgn-61131895

Ώρα για πάρτι!

Αν έχετε ένα κήπο, τότε μπορείτε να στολίσετε κατάλληλα και τα δεντράκια που φιλοξενεί.

Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε μια εύκολη γιρλάντα όπως αυτή της φωτογραφίας και  να προσθέσετε μια σειρά χάντρες. Η γιρλάντα είναι φτιαγμένη με χαρτάκια ζαχαροπλαστικής σε διάφορα χρώματα, περασμένα σε ένα λεπτό σπάγγο.

Όσο για τις χάντρες, σίγουρα έχουν μείνει αρκετές από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Αν όμως δεν έχετε, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι ή συσκευασίας.

Τώρα, αν δεν έχετε ένα μεγάλο κήπο για να φιλοξενήσει το παιδικό πάρτι, τότε μήπως μπορείτε να στολίσετε ένα δέντρο στη βεράντα ή μέσα στο σπίτι; Τα παιδιά θα πάρουν την ίδια χαρά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.