Προφυλακιστέα η Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Η αντίδρασή της μετά την απόφαση

Προφυλακιστέα η Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Η αντίδρασή της μετά την απόφαση

Την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου διέταξε ο εισαγγελέας, έπειτα από τη μαραθώνια απολογία της 34χρονης για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, η οποία διήρκησε δύο 24ωρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να παραμείνει στη φυλακή κατηγορούμενη για τους θανάτους και των δύο, μικρότερων κοριτσιών καθώς ήδη κρατείται με τις ίδιες κατηγορίες για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η απολογία της ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα. Η 34χρονη δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς της για τους θανάτους των δύο παιδιών, ενώ ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση.

Η διαδικασία μάλιστα διεκόπη, όταν ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του.

Αναμένουμε, λοιπόν, τώρα να δούμε πότε θα αποφασιστεί η δίκη για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ για τις 31 Ιανουαρίου έχει αποφασιστεί η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στην οποία θα καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε ακόμα:

3 ικανότητες που κάθε παιδί πρέπει να έχει κατακτήσει μπαίνοντας στην εφηβεία

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας “Η μικρή πυροσβέστης” στο Village@Mall Athens (18/1)

Ο Τσίπρας από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης σε μια κρίσιμη στιγμή για τα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας