Αρχική InfoDad Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων ΚΙΑ

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων ΚΙΑ

autokinitobiomixania-kiaΠρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων ΚΙΑ εκτελεί η Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ. Η ανάκληση αφορά σε:

Α) 318 Sportage SLe, με ημερομηνία παραγωγής από 12 Μαρτίου 2010 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2011.

Β) 1 Magentis MG με ημερομηνία παραγωγής από 23 Μαΐου 2007 έως και 26 Απριλίου 2010.

Στα οχήματα αυτά ο διακόπτης φώτων φρένων ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Ως αποτέλεσμα, τα φώτα φρένων ενδέχεται είτε να μην ανάβουν, κατά το πάτημα του πεντάλ φρένων, είτε να παραμένουν αναμμένα, ακόμα και μετά την απελευθέρωση του πεντάλ φρένων.

Ανάλογα με το εξοπλισμό του αυτοκινήτου και εξαιτίας του παραπάνω συμπτώματος δύναται να επηρεάζεται η λειτουργία των παρακάτω συστημάτων: α) σε αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης ταχύτητας (cruise control) αυτό να δυσλειτουργεί, β) σε αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων να μην απεμπλέκεται ο επιλογέας από την θέση Ρ (parking) και γ) σε αυτοκίνητα με σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC), αυτό να τίθεται εκτός λειτουργίας και να ανάβει η λυχνία «ESC OFF».

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων ΚΙΑ σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του διακόπτη φώτων φρένων, με νέο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.