Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Πρόγραμμα δημιουργικής θερινής απασχόλησης στο Δήμο Παπάγου- Χολαργού

Πρόγραμμα δημιουργικής θερινής απασχόλησης στο Δήμο Παπάγου- Χολαργού

camp-kids-outsideΟ Δήμος Παπάγου-Χολαργού οργανώνει από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά εργαζομένων γονέων, δημοτών-κατοίκων.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε πολύτεκνες, τρίτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμεΑ και ανέργους. Το Πρόγραμμα θα λειτουργήσει στο 4ο Δημοτικό Σχολείο – Τήνου 4 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 7:30 έως 15:30.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Γραφείο Παιδείας στο Δημαρχείο Περικλέους 55 (1ος όροφος) από 10 έως 14 Ιουνίου, τις εργάσιμες ημέρες από 8:00-13:30.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213-2002801, 213-2002893.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.