Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Πρόγραμμα δωρεάν κατασκήνωσης για παιδιά του Δήμου Μάνδρας

Πρόγραμμα δωρεάν κατασκήνωσης για παιδιά του Δήμου Μάνδρας

7752617_origΟ Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν καλοκαιρινής κατασκήνωσης για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου μετά από πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, με δυνατότητα φιλοξενίας 100 παιδιών ηλικίας 6-14 ετών σε ιδιωτική κατασκήνωση, στην Κόρινθο.

Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Μέγαρο Μάνδρας-Ειδυλλίας καθημερινά τις ώρες 9:00-14:00 και να δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, υποβάλλοντας τα εξής δικαιολογητικά:

• Υπεύθυνη δήλωση και αίτηση από τον δήμο
• Εκκαθαριστικό σημείωμα του 2013
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Τα δικαιολογητικά δίνονται στην Μαρία Κωνσταντώνη, στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου ως τις 21/7.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι 2. Η πρώτη από 3/8/2014-14/8/2014 ενώ η δεύτερη από 14/8/2014-25/8/2014

Στόχος του ίδιου του δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας, είναι η πρωτοβουλία που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια και αγκαλιάστηκε τόσο από γονείς και παιδιά, να γίνει θεσμός και να συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά κάποιες μέρες ψυχαγωγίας και ανεμελιάς...


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.