Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης «Διαδικτυακές Υπηρεσίες και Εργαλεία» του Α.Π.Θ.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης «Διαδικτυακές Υπηρεσίες και Εργαλεία» του Α.Π.Θ.

afisa_diaviouΠρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο «Διαδικτυακές Υπηρεσίες και Εργαλεία», υλοποιούν το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών ΜΜΕ του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, στο πλαίσιο της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε θέματα διαδικτυακών εφαρμογών και εργαλείων. Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν βασικά θεωρητικά θέματα, αλλά και εργαστηριακές δεξιότητες, ώστε να είναι σε θέση να αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο, να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο διαδίκτυο (κείμενο και πολυμεσικό υλικό), αλλά και να εργάζονται συνεργατικά μέσω του διαδικτύου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους, αλλά και ανέργους του τομέα των ΜΜΕ (δημοσιογράφους, τεχνικούς, κλπ), σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, αλλά και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει.

Είναι συνολικής διάρκειας 36 διδακτικών ωρών και περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στο Διαδίκτυο και τις υπηρεσίες του, HTML, Kompozer, Expression Web, Blogs -  Wiki – RSS, CMS, WordPress, Google docs.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων του προγράμματος, θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες:
(α) Βεβαίωση συμμετοχής.
(β) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 8/1/2014 έως 2/2/2014 και μόνον ηλεκτρονικά.

Την αίτηση θα τη βρείτε εδώ.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε ένα αρχείο zip:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα.
2. Τίτλοι Σπουδών.
3. Βεβαίωση εργοδότη, στην οποία να αποδεικνύεται η απασχόληση του υποψηφίου σε σχετικό τομέα (εάν υπάρχει).

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζομένους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο πρωί και/ή Δευτέρα και Τετάρτη πρωί, αναλόγως με τις προτιμήσεις των εκπαιδευομένων.

Το κόστος συμμετοχής σε αυτό το αυτοχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ (πληρωτέο σε μια δόση έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014). Η έναρξη του προγράμματος προσδιορίζεται στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος media-learn.web.auth.gr ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία αυτού στην ηλεκτρονική διεύθυνση media-learn@jour.auth.gr και στο τηλέφωνο 2310.992.065 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τις ώρες 10:00-13:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.