Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ.

oloimazi4 (1)Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο «Επιμόρφωση εργαζομένων στον τομέα των έντυπων εκδόσεων σε θέματα ηλεκτρονικής σελιδοποίησης» υλοποιούν το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών ΜΜΕ του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, στο πλαίσιο της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ., για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε θέματα ηλεκτρονικών εκδόσεων, μέσα από τη διδασκαλία των βασικών αρχών ηλεκτρονικής σελιδοποίησης και τις διαδικασίες εκτύπωσης εντύπων. Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στην εκμάθηση βασικών στοιχείων των δύο βασικότερων εφαρμογών ηλεκτρονικής σελιδοποίησης, των QuarkXpress και Indesign.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται πρωτίστως σε εργαζομένους, αλλά και ανέργους του τομέα των έντυπων εκδόσεων, σε δημοσιογράφους, σε τεχνικούς των ΜΜΕ, σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, αλλά και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει.
Είναι συνολικής διάρκειας 36 διδακτικών ωρών και περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στην τεχνολογία του τύπου και την Ηλεκτρονική Σελιδοποίηση  Εντύπου, Χρήση του  QuarkXpress και του Indesign.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων του προγράμματος, θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες:

(α) Βεβαίωση συμμετοχής.
(β) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 8/1/2014 έως 2/2/2014 και μόνον ηλεκτρονικά.

Την αίτηση θα τη βρείτε εδώ.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε ένα αρχείο zip:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα.
2. Τίτλοι Σπουδών.
3. Βεβαίωση εργοδότη στην οποία να αποδεικνύεται η απασχόληση του υποψηφίου σε σχετικό τομέα (εάν υπάρχει).

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζομένους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο πρωί και/ή Δευτέρα και Τετάρτη πρωί αναλόγως με τις προτιμήσεις των εκπαιδευομένων.

Το κόστος συμμετοχής σε αυτό το αυτοχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ (πληρωτέο σε μια δόση έως την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2014). Η έναρξη του προγράμματος προσδιορίζεται στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος media-learn.web.auth.gr ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία αυτού στην ηλεκτρονική διεύθυνση media-learn@jour.auth.gr και στο τηλέφωνο 2310.992.065 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τις ώρες 10:00-13:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.