Αρχική Infokids Υγεία Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου στην περιοχή της Πρέβεζας και των Ιωαννίνων

Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου στην περιοχή της Πρέβεζας και των Ιωαννίνων

doctor-with-childnurseΟι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Το πρόγραμμα προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουν δωρεάν μεταξύ άλλων γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων των Κινητών Μονάδων των Γιατρών του Κόσμου για την Πρέβεζα και τα Γιάννενα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τετάρτη 10/7 : Πολυιατρείο Λούρου (Πρέβεζα)
Πέμπτη 11/7 : Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού (Πρέβεζα)
Παρασκευή 12/7 : Αγροτικό ιατρείο στο Κανάλι (Πρέβεζα)
Κυριακή 14/7 : Δημοτικά Ιατρεία Ιωαννίνων
Δευτέρα 15/7 : Δημοτικά Ιατρεία Ιωαννίνων
Τρίτη 16/7 : Δημοτικά Ιατρεία Ιωαννίνων


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.