Αρχική InfoTeens Sports Πρόγραμμα κολύμβησης για ΑμΕΑ όλων των ηλικιών στον δήμο Αγίας Παρασκευής

Πρόγραμμα κολύμβησης για ΑμΕΑ όλων των ηλικιών στον δήμο Αγίας Παρασκευής

Pool-Party-for-KidsΟ δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος  ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της διεύρυνσης των θερινών δραστηριοτήτων του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργεί με μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή, πρόγραμμα κολύμβησης στην πισίνα του Αγία Παρασκευή Tennis Club έναντι της Παιγνιοθήκης του Δήμου στο πάρκο «Στ. Κώτσης».

Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από δεκαπενθημέρου και η Α΄ φάση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015. Η Β΄ φάση θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επιστροφή των παιδιών από τις κατασκηνώσεις, συγκεκριμένα τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Το πρόγραμμα υλοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 19.30 έως 20.30 με την εποπτεία ειδικού ναυαγοσώστη και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter