Αρχική InfoMommy Σχέσεις Πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης για την μονογονεϊκή οικογένεια με ελεύθερη είσοδο στη ΧΑΝΘ

Πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης για την μονογονεϊκή οικογένεια με ελεύθερη είσοδο στη ΧΑΝΘ

group1

Μέσα σε μια οικογένεια πολλά είναι τα θέματα που ενσκήπτουν είτε ως προς τις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά είτε ως προς τις μεταξύ τους σχέσεις. Πόσο μάλλον αν υπάρχει η περίπτωση μιας μονογονεϊκής οικογένειας, όπου εκεί τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο μοναδικός γονιός είναι πολύ περισσότερα. Αν θέλετε να λάβετε απαντήσεις και να συζητήσετε πάνω σε αυτά τα προβλήματα, μπορείτε να συμμετάσχετε στα πρόγραμμα συναντήσεων μονογονεϊκής οικογένειας με στόχο την ενημέρωσή τους σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν και την οργάνωση ομάδας για ψυχολογική στήριξη.

Για τους γονείς που θα δηλώσουν συμμετοχή θα υπάρχει στη συνέχεια η δυνατότητα εμβάθυνσης σε θέματα που τους απασχολούν στο πλαίσιο 8 ομαδικών συνεδριών.

Το πρόγραμμα δεν απαιτεί οικονομική συνδρομή των συμμετεχόντων.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, 19.00 – 21.00 Αίθουσα Σεμιναρίων «Πραγματικότητα και δυσκολίες που συνδέονται με τη λειτουργία της σύγχρονης οικογένειας, πολιτικές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας για τη μονογονεική οικογένεια και το παιδί» Εισηγήτρια: Ελπίδα Ιωαννίδου, κοινωνική λειτουργός «Διευκρίνιση νομικών όρων και εννοιών σχετικά με τη Μονογονεική Οικογένεια: γονική μέριμνα. επιμέλεια, επικοινωνία» Εισηγητής: Χρήστος Παππάς, νομικός

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, 19.00 – 21.00 Αίθουσα Σεμιναρίων «Αναπτύξτε την αυτοπεποίθηση και αξιοποιείστε το δυναμικό σας: τεχνικές βελτίωσης – απόδοσης» Εισηγητές: Ελπίδα Ιωαννίδου, κοινωνική λειτουργός και Καλογιάννης Απόστολος, ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής

Πληροφορίες- Εγγραφές στο Τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς ΧΑΝΘ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.