Αρχική Νέα Πρόγραμμα υποτροφιών από την Ιόνιο Σχολή για το σχολικό έτος 2015 - '16

Πρόγραμμα υποτροφιών από την Ιόνιο Σχολή για το σχολικό έτος 2015 - '16

DSC_00701Από το έτος 2008 η Ιόνιος Σχολή βαδίζει στη δεύτερη εκατονταετία της ιστορίας της και φιλοδοξεί να διατηρήσει τον ίδιο χαρακτήρα προσφοράς στην εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων, για τους οποίους ανοίγεται ήδη ο απέραντος ορίζοντας της Ενωμένης Ευρώπης και του παγκόσμιου χώρου.

Οι παιδευτικές διαδικασίες της σχολικής ζωής στην Iόνιο Σχολή βελτιώνονται σταθερά και οι σχέσεις διδασκόντων και διδασκομένων θεμελιώνονται με σύγχρονο τρόπο. Tο παιδί που φοιτά τώρα στη Σχολή, μεγαλώνει με το σύγχρονο πνεύμα και συνειδητοποιεί, ανάλογα με την ηλικία του, τους προβληματισμούς της εποχής μας και μαθαίνει να διακρίνει και να επιλέγει σωστά τα μηνύματα που το κατακλύζουν. Προετοιμάζεται να γίνει ο υπεύθυνος πολίτης που χρειάζεται η σημερινή κοινωνία, ο επιτυχημένος άνθρωπος που θα «χτίσει» τη ζωή του όπως την επιθυμεί τον 21ο αιώνα.

Στα πλαίσια του νέου σχολικού έτους 2015-16 και θέλοντας να προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε ακόμα περισσότερα παιδιά, η Ιόνιος Σχολή παρέχει δύο υποτροφίες σε δύο αποφοίτους Γυμνασίου που προέρχονται από Δημόσιο Γυμνάσιο της Αττικής και θα πετύχουν την καλύτερη βαθμολογία στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου της Ιονίου Σχολής.

Οι υποτροφίες "Θέτιδος Καβαλιεράτου 100» καλύπτουν τα δίδακτρα καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών χρόνων φοίτησης στο Γενικό Λύκειο. Προϋπόθεση είναι να συνεχίσουν οι μαθητές να διακρίνονται στα μαθήματα και τη διαγωγή μέχρι την αποφοίτηση. Επίσης, να συμβάλλουν στη σχολική ζωή και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ιονίου Σχολής.

UntitledΓια τους μαθητές που εγγράφονται στο 1ο έτος του International Baccalaureate Diploma Programme της Ιονίου Σχολής:

Η Ιόνιος Σχολή παρέχει υποτροφίες Ακαδημαϊκής Αριστείας, Μουσικής και Εικαστικών Τεχνών σε μαθητές οι οποίοι φοιτούν στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου και εγγράφονται στο 1ο έτος του ΙΒ Diplοma Programme.

Για το σχολικό έτος 2015-2016 προκηρύσσονται εξετάσεις για τη χορήγηση:
- έως πέντε (5) υποτροφιών Ακαδημαϊκής Αριστείας
- έως μίας (1) υποτροφίας Μουσικής και
- έως μίας (1) υποτροφίας Εικαστικών Τεχνών

Οι υποτροφίες καλύπτουν τα δίδακτρα καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης του μαθητή στο διετές πρόγραμμα IBDP. Προϋπόθεση είναι να συνεχίσει να διακρίνεται στα μαθήματα και στη διαγωγή. Επίσης, να συμβάλλει στη σχολική ζωή και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ιονίου Σχολής.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Για τις υποτροφίες Ακαδημαϊκής Αριστείας
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015
Ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 στην Ιόνιο Σχολή, στη Φιλοθέη (οδός Λουκή Ακρίτα 10).

Για την υποτροφία Μουσικής
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων: Παρασκευή, 8 Μαϊου 2015
Ημερομηνία ακρόασης: Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015 στην Ιόνιο Σχολή, στη Φιλοθέη (οδός Λουκή Ακρίτα 10).

Για την υποτροφία Εικαστικών Τεχνών
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων: Παρασκευή, 8 Μαϊου 2015
Ημερομηνία παράδοσης portfolio: Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Περισσότερες πληροφορίες από τη Γραμματεία της Ιονίου Σχολής, τηλ. 210 - 68 57 130, 08:30 – 15:30 καθημερινά.

Ιόνιος Σχολή
Λουκή Ακρίτα 10, 15237, Φιλοθέη
Email: info@ionios.gr
Τηλ: 210 685 7130

logo ionios2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter