Αρχική Νέα Πρώην νοσοκόμα σε ογκολογική κλινική εμπνέεται από της ηρωίδες του Ντίσνεϊ και πλέκει περούκες για κορίτσια με καρκίνο

Πρώην νοσοκόμα σε ογκολογική κλινική εμπνέεται από της ηρωίδες του Ντίσνεϊ και πλέκει περούκες για κορίτσια με καρκίνο

Η πρώην νοσοκόμα σε ογκολογική κλινική και μητέρα τριών παιδιών εμπνέεται από της ηρωίδες του Ντίσνεϊ και πλέκει περούκες για κορίτσια που έχασαν τα μαλλιά τους λόγω χημειοθεραπείας.

p-2_35

Κάθε περούκα φτιάχνεται βάσει της αγαπημένης πριγκίπισσας της Ντίσνεϊ της εκάστοτε μικρής ασθενούς. «Το να φέρνεις λίγη μαγεία στην τόσο δύσκολη ζωή τους είναι μεγάλη ικανοποίηση», δηλώνει η Χόλι Χρίστενσεν στο ABC news.

p-4_23

Ολα ξεκίνησαν όταν η δίχρονη κόρη μιας στενής της φίλης διαγνώστηκε με λέμφωμα. Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα ήταν για την μικρή να χάσει τις ξανθές τις μπούκλες, η Christensen αποφάσισε να της φτιάξει μια περούκα που να μοιάζει με τα μαλλιά της.

p-5_18

p-6_19

p-7_14


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.