Αρχική Νέα Προκαταβολικά και προεκλογικά θα δοθεί το επίδομα τέκνων

Προκαταβολικά και προεκλογικά θα δοθεί το επίδομα τέκνων

happiness_children-2560x1600

Την προκαταβολή του οικογενειακού επιδόματος πριν καν υποβληθούν οι φορολογικές δηλώσεις με τα εισοδήματα του 2013, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι περίπου 700.000 οικογένειες με παιδιά, θα εισπράξουν την 1η δόση του επιδόματος τον Απρίλιο.

Το επίδομα αυτό θα αφορά στην περίοδο Ιανουαρίου -Μαρτίου 2014.

Το επίδομα θα εισπράξουν οι οικογένειες που δικαιούνταν το επίδομα και το 2013. Δηλαδή, σε πρώτη φάση, θα ληφθούν υπόψη τα εισοδήματα του 2012. Για το επίδομα του 2ου τριμήνου του 2014 -το οποίο θα καταβληθεί τον Ιούλιο- θα έχει μεσολαβήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Θα γίνει επανέλεγχος και εφόσον προκύψει ότι έχει καταβληθεί επίδομα σε κάποιους που δεν το δικαιούνται, τα χρήματα θα ζητηθούν πίσω. Αντίστοιχα, από τον Ιούλιο θα καταβληθεί το επίδομα και σε αυτούς που δεν πληρούσαν τα κριτήρια το 2013 (βάσει των εισοδημάτων του 2012) αλλά το πληρούν το 2014 βάση των εισοδημάτων του 2013.

Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο Γιάννης Βρούτσης μετέβη στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να έχει συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα

Πηγή: http://www.thetoc.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.