«Πρόλαβα και πήρα γρήγορα το παιδί από τα δόντια του σκύλου» δηλώνει ο μπαμπάς του 20 μηνών βρέφους

Οι γονείς του 20 μηνών βρέφους, που δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας,  δεν μπορούν να πιστέψουν πώς μπροστά στα μάτια τους εκτυλίθηκε αυτό το φοβερό περιστατικό από το οποίο κινδυνεύει να χάσει το μάτι του το ίδιο τους το παιδί.

Φανερά στενοχωρημένος ο πατέρας του μικρού κοριτσιού μίλησε στο protothema.gr και εύχεται να μην είχε αγοράσει ποτέ το ροτβάιλερ…

«Αγόρασα το ροτβάιλερ πριν από δέκα ημέρες. Το είχαμε στο σπίτι και έπαιζε με το παιδάκι μου. Δεν περιμέναμε να του επιτεθεί . Είμαι παρά πολύ σοκαρισμένος γιατί όλα έγιναν γρήγορα και μπροστά στα μάτια μας. Καλύτερα να μην το είχα αγοράσει ποτέ» εξομολογείται ο πατέρας.

Η γενική κλινική κατάσταση της μικρής είναι καλή και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται. Ωστόσο οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα από το άγριο σκυλί.

«Βλέπω το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση και πικραίνομαι. Ευτυχώς που πρόλαβα και το πήρα γρήγορα το παιδί απο τα δόντια του σκύλου και δεν κινδυνεύει η ζωή του γιατί δεν θα το άντεχα. Και η γυναίκα μου ειναι πολύ ταραγμένη. Είμαστε όλοι δίπλα στο παιδί μου. Θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο μάτι . Περιμένουμε τους γιατρούς να μας πουν ποια ημέρα θα φύγουμε για Αθήνα».

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.