Πρόληψη στοματικών προβλημάτων και προστασία των δοντιών ακόμα και με σιδεράκια

Ortho-Range1

Η σειρά GUM® Ortho είναι ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση με στόχο την πρόληψη των στοματικών προβλημάτων και την προστασία των δοντιών και των ούλων καθ΄όλη τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας (σιδεράκια).

Το σύστημα GUM® Ortho προσφέρει:

 • Ενισχυμένη πρόληψη από την τερηδόνα και προστασία των ούλων με καθημερινή χρήση Οδοντόπαστας και Στοματικού Διαλύματος
 • Βέλτιστη αφαίρεση πλάκας με την οδοντόβουρτσα και το νήμα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ορθοδοντικές συσκευές.
 • Προστασία από τη δημιουργία στοματικών ελκών με το κερί και ανακούφιση από τον πόνο και ενίσχυση της επούλωσης με το τζελ.

 
Α. Οδοντόπαστα & Στοματικό διάλυμα GUM® Ortho
Ενισχυμένη πρόληψη κατά της τερηδόνας και προστασία των ούλων

 • Προλαμβάνουν τη δημιουργία τερηδόνας και λευκών κηλίδων χάρη στο μοναδικό συνδυασμό φθορίου και ισομάλτης που προσφέρουν άριστη επανασβεστίωση του σμάλτου των δοντιών.
 • Εμποδίζουν το σχηματισμό πλάκας χάρη στην αντιβακτηριδιακή δράση τους (0.05% CPC).
 • Καταπραΰνουν τα ούλα χάρη στα φυσικής προέλευσης, μη-ερεθιστικά συστατικά που περιέχουν (Bisabolol, Ginger Extract, Aloe Vera, Vitamin E).
 • Έχουν ευχάριστη, δροσερή γεύση δυόσμου.

Η οδοντόπαστα διατίθεται σε μορφή Gel για καλύτερη ροή γύρω από τα σιδεράκια. Είναι χαμηλού αφρισμού για να ενθαρρύνει βούρτσισμα με μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν περιέχει Sodium Lauryl Sulfate το οποίο μπορεί να ερεθίσει τα ούλα και τους μαλακούς ιστούς.
Περιέχει 1500 ppm Fluoride και Isomalt για βέλτιστη επανασβεστίωση σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόκρεμες.

Το στοματικό διάλυμα δεν περιέχει CHX ή Αλκοόλ ώστε να είναι κατάλληλο για ασφαλή καθημερινή χρήση και ήπιο στο στοματικό βλεννογόνο.
Έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση Fluoride (400 ppm) σε σχέση με τα συμβατικά στοματικά διαλύματα για βέλτιστη επανασβεστίωση του σμάλτου.
Καλύπτει όλες τις δύσκολα-προσβάσιμες περιοχές του στόματος.

B. Οδοντόβουρτσα GUM® Ortho

Σχεδιασμένη για να διευκολύνει τον καθαρισμό επάνω και γύρω από τις ορθοδοντικές συσκευές χάρη στο Σχήμα V-Trim που εφαρμόζει πάνω από το σύρμα και τα σιδεράκια.
Διαθέτει μικρή κεφαλή με μαλακές τρίχες και εργονομική λαβή με θέση για τον αντίχειρα από καουτσούκ για καλύτερο έλεγχο.
Διατίθεται σε 4 μοντέρνα χρώματα λαβής– Πράσινο, Μωβ, Μπλε, Κόκκινο.

 
Γ. Οδοντικό νήμα GUM® Ortho Floss

Tο GUM® Ortho Floss είναι ιδανικό για την αφαίρεση της πλάκας και των υπολειμμάτων τροφής που έχουν παγιδευτεί στα σιδεράκια.
Με ενσωματωμένη σκληρή άκρη που δρα ως «οδηγός» και διευκολύνει την εισαγωγή του νήματος κάτω και γύρω από τις συσκευές.
Το σπογγώδες τμήμα προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη μεσοδόντιου διαστήματος για ακόμη καλύτερη επαφή με τα δόντια, αιχμαλωτίζοντας την πλάκα και απομακρύνοντάς την.
Διατίθεται σε νέα, εύχρηστη θήκη που εμποδίζει το μπέρδεμα του νήματος προάγοντας την υγιεινή.

Δ. Κερί GUM® Ortho Wax

 • Προλαμβάνει το σχηματισμό επώδυνων ελκών & ανακουφίζει από τους ερεθισμούς στα μάγουλα και τα ούλα που προκαλούνται από τα αιχμηρά σύρματα και στηρίγματα.
 • Περιέχει προτεμαχισμένα κομμάτια διάφανου κεριού για πιο υγιεινή και βολική εφαρμογή.
 • Το διάφανο κερί προσκολλάται στα σιδεράκια χωρίς να εμποδίζει την αισθητική.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο καθρέπτη στο πίσω μέρος της συσκευασίας για εύκολη εφαρμογή οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ε. GUM® Ortho Gel

Προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο χάρη στο σχηματισμό Βιο-συμβατού προσκολλητικού φιλμ που «απομονώνει» και προστατεύει την πληγή από
εξωτερικά ερεθίσματα.
Περιέχει Υαλουρονικό οξύ Μεγάλου Μοριακού Βάρους, πανομοιότυπο με το φυσικό συστατικό του στοματικού ιστού, για την ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης και επανόρθωσης των ιστών.
Ενισχύει τη φυσική άμυνα του στοματικού βλεννογόνου προσφέροντας αποτελεσματική πρόληψη και προστασία των ιστών.
Δεν περιέχει αλκοόλ και ζάχαρη. Δεν ερεθίζει, δεν καίει, δεν μουδιάζει.
Είναι ακίνδυνο σε περίπτωση κατάποσης.

Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία από την εταιρία Pharmaten.