Αρχική Infokids Υγεία Προληπτική ανάκληση ενός τεμαχίου Almiron Post Discharge

Προληπτική ανάκληση ενός τεμαχίου Almiron Post Discharge

almiron

Σε προληπτική ανάκληση ενός τεμαχίου Almiron Post Discharge, με αριθμό παρτίδας 239528, ημερομηνία λήξης 01.04.2015, και συσκευασία  σε μεταλλικό κουτί των 900 γραμμαρίων (όπως αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας), προέβη η εταιρία  Numil Hellas.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρία, διαπιστώθηκε ένα μεμονωμένο τεμάχιο Almiron Post Discharge, μεταλλική συσκευασία 900 γραμμαρίων, το οποίο δεν πληρεί τις προδιαγραφές ποιότητας και επομένως δεν κρίνεται κατάλληλο για κατανάλωση. Κατόπιν διερεύνησης στο εργοστάσιο παραγωγής, εκτιμάται ότι έχει διατεθεί στην αγορά ακόμα ένα μόνο τεμάχιο με τα παρακάτω στοιχεία.

Ο ΕΟΦ και η εταιρία ζητούν από τους καταναλωτές να ελέγξουν τα προϊόντα και εφιστούν την προσοχή του καταναλωτή που  έχει στην κατοχή του το Almiron Post Discharge με το συγκεκριμένο αριθμό παρτίδας. Ζητούν  να μην το χρησιμοποιήσει και να επικοινωνήσει με την Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800 11 68800 (χωρίς χρέωση).

Το Almiron Post Discharge είναι γάλα σε σκόνη που προορίζεται για πρόωρα βρέφη, χορηγείται κατόπιν ιατρικής συμβουλής και διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας διευκρινίζεται ότι σε καμία περίπτωση η παραπάνω ανάκληση δεν επηρεάζει άλλες παρτίδες Almiron Post Discharge, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς βρεφικών και νηπιακών γαλάτων Almiron.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.