Αρχική InfoMommy Νέα Προληπτική ανάκληση φωτιστικών οροφής από την ΙΚΕΑ

Προληπτική ανάκληση φωτιστικών οροφής από την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν τα φωτιστικά Lock και Hyby να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν και να τα επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα γα την πλήρη αποζημίωση τους.

Η ανάκληση έχει προληπτικό χαρακτήρα. Η ασφάλεια των προϊόντων είναι η πρωταρχική προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και τα προϊόντα της ελέγχονται πάντα αν είναι σύμφωνα με τις εφαρμόσιμες προδιαγραφές και την νομοθεσία. Παρόλα αυτά η ΙΚΕΑ δέχτηκε αναφορές πελατών, σύμφωνα με τις οποίες αποκολλήθηκε το γυάλινο κάλυμμα των φωτιστικών Lock και Hyby. Λόγω αυτών και για να αποφύγει μελλοντικά περιστατικά, η εταιρεία αποφάσισε την προληπτική ανάκληση των φωτιστικών με πλήρη αποζημίωση τους.

Τα φωτιστικά Lock και Hyby πωλούνταν σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η ΙΚΕΑ από το 2002 και 2012 αντίστοιχα.

Τα φωτιστικά Lock και Hyby μπορούν να επιστραφούν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση των προϊόντων. Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.