Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Προληπτικός έλεγχος σε αγκράφες παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου

Προληπτικός έλεγχος σε αγκράφες παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου

13192265H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ, εισαγωγέας των παιδικών προϊόντων με την επωνυμία CHICCO, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου της αγκράφας σε συστήματα πρόσδεσης για τα παρακάτω μοντέλα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου.

Η παραγωγός εταιρεία των αγκραφών, SABELT S.P.A., διαπίστωσε πως ένα συγκεκριμένο μοντέλο αγκράφας που χρησιμοποιείται σε συστήματα συγκράτησης πιθανά να έχει κατασκευαστικό λάθος, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει θέμα ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος, λόγω μειωμένης αποτελεσματικότητας του συστήματος συγκράτησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρων καθισμάτων παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://bit.ly/Chicco-Recalls και απαντώντας στις ερωτήσεις να διαπιστώσουν εάν η αγκράφα του καθίσματος αυτοκινήτου τους χρειάζεται να αντικατασταθεί. Σε αυτή την περίπτωση αναγράφουν τα στοιχεία τους και η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να τους αποσταλεί η αγκράφα που θα αντικατασταθεί, επιστρέφοντας στην εταιρεία την ελαττωματική (τα έξοδα μεταφορών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου την εταιρεία).

Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 62 41 400 (ώρες λειτουργίας από 9:00 έως 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.