Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Προνομιακές εγγραφές μέχρι 23/10 για το Σεμινάριο Βρεφικού Μασάζ

Προνομιακές εγγραφές μέχρι 23/10 για το Σεμινάριο Βρεφικού Μασάζ

babymassage-600x420Στις 5-8 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η εκπαίδευση από τον Διεθνή Σύνδεσμο Βρεφικού Μασάζ (International Association of Infant Massage - ΙΑΙΜ) για την πιστοποίηση Εκπαιδευτών Βρεφικού Μασάζ.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της περιγεννητικής και των θεραπειών, καθώς και σε όσους επιθυμούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με πρωτεύοντα ρόλο το άγγιγμα και τη στήριξη υγιών σχέσεων γονέων - παιδιών.

Ως εκπαιδευτές βρεφικού μασάζ αναγνωρίζεστε παγκόσμια από τον ΙΑΙΜ που εδρεύει στη Σουηδία και αντιπροσωπεύεται σε περισσότερες από 50 χώρες. Η πιστοποίηση από τον ΙΑΙΜ εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και διεθνή αναγνώριση. Οι Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Βρεφικού Μασάζ διδάσκουν σε ομάδες γονέων - παιδιών ή προσφέρουν ατομική εκπαίδευση.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ισχύει προνομιακή εγγραφή μέχρι την Τετάρτη 23/10. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6985 835456.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.