Αρχική InfoDad Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας

Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας

blood-testΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας που τιμάται κάθε χρόνο στις 28 Ιουλίου, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας ελέγχου ηπατίτιδας στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 29 Ιουλίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο Τμήμα Check up της Ευρωκλινικής Αθηνών στο τηλ. 210 6416051-52.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 30/08/2013.

Ο έλεγχος ηπατίτιδας περιλαμβάνει Αυστραλιανό αντιγόνο (HBsAg), anti-HCV, Πυροσταφυλική Τρανσαμινάση (ALT) και γ-GT και επίσκεψη σε Διευθυντή Ηπατολόγο, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Οι ηπατίτιδες αποτελούν μεγάλο παγκόσμιο, αλλά και Ελληνικό υγειονομικό πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι παραδοσιακά ενδημική χώρα ηπατίτιδας Β, η συχνότητα της οποίας έχει μειωθεί μεν σημαντικά κατά τις τελευταίες 3 δεκαετίες αλλά το πρόβλημα έχει επιστρέψει δριμύτερο κατά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της μαζικής παρουσίας οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας από Βαλκανικές χώρες, Κεντρική Ασία, Κίνα, Αφρική και άλλες περιοχές του κόσμου, με υψηλό επιπολασμό ηπατίτιδων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.