Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Πρόσκληση σε υποβρύχιο σχολείο (6/5)

Πρόσκληση σε υποβρύχιο σχολείο (6/5)

monachus-e1294216024201

Με αφορμή το βιβλίο της Ε. Σβορώνου "Το μυστικό της φώκιας" στήνουμε ένα εργαστήριο για τα μυστικά της θάλασσας. Μέσα από την προσπάθεια επίλυσης της μυστηριώδους εξαφάνισης της φίλης του Βεντουζίνι, της φώκιας, θα διερευνήσουμε πώς συνδέονται όλα, από το φυτοπλαγκτόν ως τον καρχαρία και τον άνθρωπο,
με τρόπο καθόλου προφανή.

Από το βιωματικό αυτό εργαστήριο οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα φύγουν με μια έτοιμη ιδέα και σενάριο για τη γιορτή της 5ης Ιουνίου! Της Ημέρας Περιβάλλοντος.

Γονείς, μεγάλοι και μικροί φίλοι της θάλασσας θα φύγουν θαλασσοδαρμένοι αλλά χαμογελαστοί!

Εμψυχώτριες:

Μαρία Λιβανού, από το πρόγραμμα «Κυκλάδες Life» του WWF Ελλάς, και η Ελένη Σβορώνου, συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, WWF Ελλάς.

0010576_195
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Πού:  ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιπποκράτους 118, 11472 Αθήνα

Πότε: Τετάρτη, 6 Μαΐου,στις 7:0 μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.