Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Προσλήψεις 42 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε σχολεία της Αθήνας

Προσλήψεις 42 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε σχολεία της Αθήνας

building-primary1Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών 16 εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, 4 εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, 3 εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, 3 εκπαιδευτικών πλήρους και 4 μειωμένου ωραρίου κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, 1 εκπαιδευτικού μειωμένου ωραρίου κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, 2 εκπαιδευτικών πλήρους και 2 μειωμένου ωραρίου κλάδου ΠΕ16.01-Μουσικής, 1 εκπαιδευτικού πλήρους και 1 μειωμένου ωραρίου κλάδου ΠΕ19-Πληροφορικής και 2 εκπαιδευτικών πλήρους και 3 μειωμένου ωραρίου κλάδου ΠΕ32- Θεατρικών Σπουδών στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας – Άξονας Προτεραιότητας 2» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013 η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό δημόσιο για το διδακτικό έτος 2013-2014, όπως αναφέρονται στους επισυναπτόμενους πίνακες στο τέλος της σελίδας.

Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2013-2014 στο πλαίσιο της προαναφερόμενης συγχρηματοδοτούμενης Πράξης και θα υπογραφεί σχετική σύμβαση. Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν στις κάτωθι σχολικές μονάδες που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας – Άξονας Προτεραιότητας 2» και έχουν οριστεί με τις σχετικές Αποφάσεις των Περιφερειακών Δ/ντών Π.Ε. & Δ.Ε.:

Α΄ Αθήνας: 44ο , 54ο, 55ο, 77ο & 152ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 35ο Δημοτικό Σχολείο Εξαρχείων, Παράρτημα 35ου Νηπιαγωγείου Αθηνών, 110ο Νηπιαγωγείο Αθηνών

Δ΄ Αθήνας: 2ο & 4ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου, 2ο & 4ο Νηπιαγωγείο Ταύρου

Β΄ Ανατ. Αττικής: 15ο, 26ο & 29ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, 11ο, 15ο, 29ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών

Για την απασχόληση των ανωτέρω εκπαιδευτικών θα πρέπει να τηρούνται παρουσιολόγια στις σχολικές μονάδες που θα τοποθετηθούν με ευθύνη των Διευθυντών. Τα πρωτότυπα παρουσιολόγια των εκπαιδευτικών θα αποστέλλονται στην αντίστοιχη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ στις σχολικές μονάδες θα τηρούνται αντίγραφα των παρουσιολογίων. Οι προσλαμβανόμενοι θα τοποθετηθούν με απόφαση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά περίπτωση, σε κενές θέσεις των ανωτέρω αναφερόμενων σχολικών μονάδων. Ως ημερομηνία πρόσληψης των εκπαιδευτικών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία ορίζεται: από τη Δευτέρα 13 έως και την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014. Παρακαλείσθε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω, προκειμένου να εξασφαλισθεί η επιλεξιμότητα των δαπανών των συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω θα είναι αδύνατη η καταβολή των ποσών για τη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών.

Δείτε τον κατάλογο των προσλήψεων εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.