Αρχική InfoBaby Τοκετός Προσωρινή αναστολή στο λουκέτο της Μαιευτικής Αμαλιάδας

Προσωρινή αναστολή στο λουκέτο της Μαιευτικής Αμαλιάδας

pregnant_1990034bΣε… αναστολή «οδηγήθηκε» η απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλο για την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, μετά την χθεσινή παράσταση που πραγματοποίησαν στην Πάτρα ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι διοικήσεις των εργαζομένων και των γιατρών του νοσοκομείου, ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Λυμπέρης κ.α.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την απόφαση της προχθεσινής σύσκεψης που έγινε στον χώρο του νοσοκομείου, κατά την οποία τονίστηκε ότι στην περίπτωση που ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ δεν πάρει πίσω την απόφαση αναστολής λειτουργίας, τότε η Αμαλιάδα «θα κατεβάσει ρολά», όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Μετά την χθεσινή συνάντηση με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ και αφού είχε υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Γιαννόπουλου με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Δημόπουλο, επισημάνθηκε ότι τελικά δεν θα υπάρξει καμία μετακίνηση μαίας και νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσηλευτικό ίδρυμα της Αμαλιάδας σε αυτό του Πύργου, θα ισχύσουν οι εφημερίες στο νοσοκομείο Πύργου όπως έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα μέχρι τις 10 Ιουνίου και από αύριο θα ξεκινήσει η κατάρτιση προγράμματος εφημεριών και από το νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Στα μέσα του μήνα, οπότε και θα λήξουν και οι αναρρωτικές άδειες, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση για την επανεξέταση της κατάστασης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.