Αρχική Νέα Προσοχή! Αν έχετε αγοράσει αυτό το σετ παιδικών ρούχων, δείτε τι πρέπει να κάνετε για την ασφάλεια του παιδιού σας

Προσοχή! Αν έχετε αγοράσει αυτό το σετ παιδικών ρούχων, δείτε τι πρέπει να κάνετε για την ασφάλεια του παιδιού σας

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΝΑ ΟΕ σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής ΑσφάλειαςΠροϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας πραγµατοποιεί διορθωτικά µέτρα που αφορούν σε 2542 τεµάχια παιδικό µπλουζάκι µε κωδικό 737 & 1288 τεµάχια παιδικό φόρεµα µε κωδικό 630.

Το παιδικό φόρεµα µε κωδικό 630, προορίζεται για κοριτσάκια ηλικίας από 1 ετών έως 5 ετών και φέρει στο επάνω µέρος του τιράντες που δένουν στους ώµους µε επικίνδυνες ελεύθερες άκρες µε διαφορετικά µήκη ανάλογα µε το µέγεθος του κάθε ενδύµατος, µεγαλύτερες των 7,5 εκατοστών όπως αναφέρεται στο πρότυπο ΕΛ.Ο.Τ. ΕΝ 14682. Το παιδικό µπλουζάκι µε κωδικό
737 προορίζεται για κοριτσάκια ηλικίας από 1 έτους ως 8 ετών και φέρει περιµετρικά του λαιµού εσωτερικά κορδόνι µε επικίνδυνες ελεύθερες άκρες µεγαλύτερες των 7,5 εκατοστών όπως αναφέρεται στο πρότυπο ΕΛ.Ο.Τ. ΕΝ 14682.

Τα εν λόγω προϊόντα διατέθηκαν στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά κατά το καλοκαίρι του 2016.Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί στην εταιρεία καµία περίπτωση ατυχήµατος,που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα, εκ µέρους οιουδήποτε καταναλωτή, ενηλίκου ή ανηλίκου.

Οι πελάτες χονδρικής της εταιρείας, που έχουν ήδη παραλάβει τα εν λόγω προϊόντα, ενηµερώθηκαν προφορικά σχετικά µε τις διορθωτικές ενέργειες, στις οποίες και θα πρέπει οι ίδιοι να προβούν, ώστε τα προϊόντα να καταστούν ασφαλή.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το χρησιµοποιούν αφού πρώτα αφαιρέσουν (στο µπλουζάκι) ή ρυθµίσουν(στο φόρεµα) τα ελεύθερα άκρα των τιραντών στο µικρότερο δυνατό µήκος ώστε να δένουν µε ασφάλεια ή να τις ράψουν πάνω στο υπόλοιπο ρούχο ώστε να µην έχουν ελεύθερα άκρα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές µπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την εταιρεία ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΝΑ ΟΕ στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105020003.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.