Αρχική InfoMommy Νέα Προσπάθεια υποβάθμισης του περιστατικού με τον 4χρονο που έφυγε από το νηπιαγωγείο χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς

Προσπάθεια υποβάθμισης του περιστατικού με τον 4χρονο που έφυγε από το νηπιαγωγείο χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς

anabissos_bipiagogeio_paidiΤην ίδια ώρα που οι γονείς έχουν αναστατωθεί από το περιστατικό του 4χρονου αγοριού το οποίο «δραπέτευσε» από το 1ο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου και βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης χωρίς κανείς, από το σχολείο, να το πάρει χαμπάρι, εξελίσσεται μια προσπάθεια υποβάθμισης του σοβαρότατου αυτού θέματος.

Μπορεί ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης να αντέδρασε άμεσα και να ήρθε σε επαφή με την προϊσταμένη του νηπιαγωγείου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το περιστατικό εξαιρετικά σοβαρό, όμως όλοι περιμένουν να δουν την αντίδραση – και εάν θα υπάρξει – της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αφού δική της δικαιοδοσία είναι το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Οι πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι οι γονείς δεν επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στο θέμα αφού μάλιστα γνωρίζουν τη δασκάλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκρυψαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για ό,τι συνέβη.

Από την άλλη πλευρά το κλίμα στο νηπιαγωγείο είναι φορτισμένο από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα.

Η προϊσταμένη του απέφυγε να μιλήσει και να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε υπό το πρόσχημα ότι είχε φόρτο εργασίας λόγω των γονέων που έρχονταν να εγγράψουν τα παιδιά τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Η δικαιολογία πάντως που έχει προταχτεί είναι ότι μια μητέρα που πήγε να εγγράψει το παιδί της άφησε ανοικτή την εξώπορτα με αποτέλεσμα να βρει την ευκαιρία ο μικρός και να φύγει.

Και αυτό παρότι η πόρτα διαθέτει τον μηχανισμό για να κλείνει και να ασφαλίζει από τη μέσα πλευρά ώστε να είναι δύσκολο ένα παιδί να την ανοίξει και να βγει στον δρόμο.Βέβαια κανείς ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πώς κατάφερε το παιδί όχι να φύγει αλλά να μην το καταλάβει η δασκάλα του άμεσα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter