Προτάσεις δώρων για τα βαφτιστήρια μας

γενικο

Οι μέρες που θα συναντήσουμε το βαφτιστήρι μας για να του χαρίσουμε τα πασχαλινά δώρα του, πλησιάζουν. Εκτός απ’ τη λαμπάδα και το πασχαλινό αβγό, σίγουρα αναζητάτε και κάποιο άλλο δώρο για να του προσφέρετε.
Δείτε κάποιες απ΄τις προτάσεις μας και επιλέξτε!

Αν το βαφτιστήρι σας είναι ακόμη μηνών, δωρίστε του αυτό το γυμναστήριο Ocean Wonders της Fisher Price. Ιδανικό για μωράκια έως 12 μηνών. Διατίθεται απ΄ το www.moustakastoys.gr στην τιμή των 39,99 ευρώ:

γυμναστήριο

Αν το βαφτιστήρι σας ανήκει στην προσχολική ηλικία, θα ξετρελαθεί με αυτά τα ξύλινα ράφια! Είναι παραμυθένια, κατασκευασμένα από λεπτό ξύλο, ανθεκτικά και πολύ κομψά! Σε σχέδια: Πειρατικό Καράβι, Δεντρόσπιτο, Παλάτι και Συνεφάκι της Djecο. Απ’ το www.mariaevita.gr στην τιμή των 40 ευρώ:

mariaevita

Αν αναζητάτε ένα δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά άνω των 5 ετών, προτιμήστε μία κατασκευή με ψηφιδωτά. Αυτά τα μαλακά, «ζελεδένια» κομμάτια μωσαϊκού, που κολλάνε μεταξύ τους και δημιουργούν απίθανες συνθέσεις! Δε χρειάζονται κόλλα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν! Διατίθεται απ’ το www.perizitito.gr στην τιμή των 12 ευρώ:

περιζητητο

 
Μήπως όμως επιθυμείτε να χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας ένα ζευγάρι παπουτσάκια, όπως ορίζει και το έθιμο;
Για αγόρι, ξεχωρίσαμε αυτό το παπούτσι σε ναυτικό στυλ της ΝΑΚ. Στην τιμή των 79 ευρώ απ’ το www.nak.gr:

νακ αγορι

Για κορίτσια, προτείνουμε αυτό το ζευγάρι μποτάκια της Adams shoes, με τη Hello Kitty. Απ’ το www.sagiakos.gr έναντι 29 ευρώ:

κοριτσι παπουτσι

Ασφαλώς δεν ξεχνάμε ότι πολύτιμο δώρο αποτελεί πάντα ένα βιβλίο. Για παιδιά σχολικής ηλικίας, προτείνουμε το «Τα Χμ των βιβλίων» απ’ τις Εκδόσεις Κέδρος:

1743579_10152106054257515_187390220_n1

Ή ένα επιτραπέζιο όπως αυτό το Hotel για παιδιά 8+ ετών. Απ’ το www.public.gr έναντι 29,99 ευρώ:

πυβλιψ