Αρχική Famous Parents Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον Φοίβο - Παύλο Τσίπρα!

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον Φοίβο - Παύλο Τσίπρα!

per2Το πρώτο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά χτύπησε σήμερα το πρωί και εκατοντάδες μαθητές έδωσαν το παρών στο καθιερωμένο αγιασμό. Μαμάδες αγχωμένες συνόδευσαν τα παιδιά τους στο σχολείο και λιλιπούτεια προσωπάκια με ανυπομονησία και χαρά περίμεναν να γνωρίσουν τους συμμαθητές και τη δασκάλα τους.  Κάπως έτσι ξεκίνησε η μέρα και για την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, που συνόδευσε το πρωτότοκο γιο τους Φοίβο Παύλο, στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ στην Πλάκα.

per4

Πρόκειται για ένα από τα ιστορικότερα νηπιαγωγεία της χώρας που το πρόγραμμα σπουδών του επιδιώκει η προσωπικότητα κάθε παιδιού να αναπτυχθεί νοητικά, κοινωνικά, και συναισθηματικά, μέσα σε ένα ασφαλές και δημοκρατικό περιβάλλον. Η προσέγγιση είναι βιωματική, και τα παιδιά εμπλέκονται στη μαθησιακή διαδικασία μέσα από θετικές εμπειρίες έκφρασης, δημιουργικής και κριτικής σκέψης με στόχο την αναζήτηση και κατάκτηση της γνώσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι, θεματικούς κύκλους συζητήσεων και διαθεματικές δραστηριότητες, παραμύθι, μουσικοκινητική αγωγή, εικαστικά και κινητικά παιχνίδια. Η Γλώσσα, τα Μαθηματικά, η Μουσική, ο Χορός και τα Εικαστικά δίνουν τα ερεθίσματα εκείνα που χρειάζονται για να μπουν οι βάσεις της ανάπτυξης της προσωπικότητας και την ένταξη στην ομάδα, τη δημιουργία σχέσεων, την κινητοποίηση του ενδιαφέροντος, τη γνωριμία με το σώμα και τον κόσμο, τη σωματική έκφραση, τη συνεργασία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter