Αρχική Παίζω & Μαθαίνω Πρωτομαγιά: Η γιορτή των λουλουδιών και της Άνοιξης, επιτέλους ήρθε -  Οικολογία και κολλάζ μετά την βόλτα σας, είναι η πρόταση της ημέρας! (φωτο)

Πρωτομαγιά: Η γιορτή των λουλουδιών και της Άνοιξης, επιτέλους ήρθε -  Οικολογία και κολλάζ μετά την βόλτα σας, είναι η πρόταση της ημέρας! (φωτο)

1

Η πρώτη του Μάη μήνα, είναι εκτός των άλλων μια μέρα γιορτής, της πιο λουλουδένιας γιορτής του χρόνου!

Σε πολλές πόλεις και γειτονιές, στήνονται γλέντια και πάγκοι με λουλούδια, οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί, φτιάχνουν στεφάνια για το σπίτι και κάνουν μικρές εκδρομές.

Η γιορτή αυτή, κρατάει από παλιά! Έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Ελλάδα, όταν γιορταζόταν η αναγέννηση της φύσης και η ανθοφορία.

Στις μέρες μας, είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη φύση και να χαρούμε, να διασκεδάσουμε και όχι μόνο. Τα οφέλη που μας προσφέρει η φύση τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο είναι πολλά.

Ίσως αυτή να είναι μια στιγμή για να αναλογιστούμε την προστασία του πλανήτη που μας φιλοξενεί και τι μπορούμε να κάνουμε ο καθένας για αυτό!

Όσο θα κάνετε αυτή την κουβέντα με τα παιδιά, μπορείτε να εκτυπώστε τις όμορφες φωτογραφίες των λουλουδιών και να φτιάξτε μαζί ένα Πρωτομαγιάτικο κολλάζ!

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Καλή Πρωτομαγιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.