Πρωτότυποι τρόποι να βάλετε το πουά στη διακόσμηση του σπιτιού!

Η πουά διακόσμηση είναι ιδανική για το σπίτι σας ειδικά αν θέλετε να ζωντανέψετε ένα δωμάτιο και να του προσθέσετε εύκολα στυλ. Επιπλέον, αυτού του είδους η διακόσμηση μας αρέσει πολύ γιατί μπορείτε να την υιοθετήσετε πανεύκολα φτιάχνοντας πουά σχέδια ακόμα και μόνοι σας. Το καλοκαίρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο φωτεινές αποχρώσεις ενώ τον χειμώνα πιο σκούρες.

Κλασική αξία: Αν είστε λάτρεις της πιο κλασικής διακόσμησης τότε οι ασπρόμαυρες βούλες είναι ιδανικές για εσάς. Αυτό το ασπρόμαυρο πουά σχέδιο υιοθετήθηκε από προσωπικότητες όπως η Grace Kelly αλλά και η Sarah Jessica Parker, δύο γυναίκες που αποτέλεσαν και αποτελούν πρότυπα μόδας και στυλ. Το ασπρόμαυρο πουά ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο και χώρο του σπιτιού και επιπλέον συνδυάζεται εύκολα και με άλλες χρωματικές αποχρώσεις.

screenshot.9Παίξτε με τους συνδυασμούς σχεδίων: Όταν μιλάμε για πουά σχέδια αναφερόμαστε σε μικρά ή μεγάλα κυκλάκια με κάποια συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους. Μπορείτε να ξεφύγετε λιγάκι από την αυστηρή ορολογία του πουά και να επιλέξετε σχέδια που από μακριά δείχνουν πουά, αλλά στην πραγματικότητα να είναι κάτι άλλο. Μπορείτε επίσης να παίξετε με το μέγεθος των κύκλων αλλά και τις αποστάσεις δημιουργώντας ένα πιο εναλλακτικό στυλ.

Σαλόνι: Στο σαλόνι υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να υιοθετήσετε το πουά. Μπορείτε να το βάλετε σε μαξιλαράκια, καναπέδες, κουρτίνες ή ακόμα και σε πίνακες ζωγραφικής. Συνδυάστε το πουά με άλλα σχέδια όπως είναι οι ρίγες, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com