Αρχική InfoMommy Υγεία Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών: Κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό και προηγμένη τεχνολογία ατη διάθεση των ασθενών όλο το 24ωρο

Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών: Κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό και προηγμένη τεχνολογία ατη διάθεση των ασθενών όλο το 24ωρο

επεμβατική καρδιολογία

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής του για παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσε σε Συνέντευξη Τύπου τη λειτουργία του Πρότυπου Κέντρου Καρδιάς και Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (Athens Heart Center).

Διευθυντής του πρότυπου αυτού κέντρου είναι ο κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης (Ομότιμος και Επίτιμος Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Professor of Medicine Emory University, Atlanta, USA, Professor of Cardiovascular Medicine, Yale University, USA) πρωτοπόρος παγκοσμίως στην επεμβατική καρδιολογία και από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες στον τομέα της καρδιολογίας. Θα πλαισιώνεται από την κορυφαία ομάδα συνεργατών του, η οποία διαθέτει πλούσια κλινική εμπειρία και υψηλό επιστημονικό κύρος.

Το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι μία πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη καρδιολογική κλινική με κορυφαίο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό που ανά πάσα στιγμή θα είναι στη διάθεση των ασθενών, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε οξύ ή χρόνιο καρδιολογικό περιστατικό όλο το 24ώρο. Επιπλέον, προηγμένα συστήματα τηλεμετρίας θα αξιοποιούνται για την άρτια παρακολούθηση των ασθενών.

Το Athens Heart Center διαθέτει Καρδιολογική Κλινική, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας & Βηματοδότησης, Μονάδες Μυοκαρδιοπαθειών, Υπέρτασης, Στεφανιαίας Νόσου, Παχυσαρκίας και Παθολογικών Νοσημάτων καθώς και Εργαστήρια Ηχοκαρδιολογίας και Κόπωσης ελέγχου Αρρυθμιών και Πίεσης.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το νέο αυτό Κέντρο και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που υποδεχόμαστε στην οικογένεια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών το διακεκριμένο καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στεφανάδη και την υψηλού επιπέδου ομάδα συνεργατών του. Η λειτουργία του Athens Heart Center επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την τήρηση της δέσμευσής μας για πρωτοπορία και διαρκή εμπλουτισμό των υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλός μας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Το Athens Heart Center του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και η επιστημονική του ομάδα υπό τον καθηγητή κο Στεφανάδη διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική 2015», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16/05/2015 στο  Αμφιθέατρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Φιλαδελφέως & Κεφαλαρίου 1, Πλατεία Κεφαλαρίου) και τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Ερευνητικού Ινστιτούτου για τη μακροζωία και την πρόληψη των ασθενειών του γήρατος.

Φωτογραφία 2

Στην επιστημονική αυτή εκδήλωση, θα παρουσιαστούν, από διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες του χώρου, όλες οι νέες εξελίξεις στον τομέα της καρδιαγγειακής ιατρικής που αφορούν στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν όλες οι νέες καινοτομίες και εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα που αφορούν αυτό το πεδίο της ιατρικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.