Αρχική Βιβλία Ψάξε να βρεις... τη ζωή στη θάλασσα

Ψάξε να βρεις... τη ζωή στη θάλασσα

PsakseThalassaCovΑυτός ο εκπαιδευτικός φάκελος φιλοδοξεί να μυήσει τα μικρά παιδιά (4-8 ετών) στα μυστικά των βιοτόπων της χώρας μας.

Κάθε φάκελος περιλαμβάνει: • Σκηνικό θάλασσας • Καρτέλα με αυτοκόλλητα πολλαπλών χρήσεων • Μικρά ενημερωτικά κείμενα για κάθε οργανισμό • Γλωσσάρι βασικών εννοιών που εμφανίζονται στα κείμενα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύχρηστο υλικό, με το οποίο οι εκπαιδευτικοί, αλλά και οι γονείς, μπορούν να απασχολήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τα παιδιά για πολλές ώρες.

Η άρτια επιστημονική τεκμηρίωση των εκπαιδευτικών φακέλων οφείλεται στη συνεργάτιδα του Υδροβιολογικού Τμήματος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας Δρ Εύη Βαρδαλά-Θεοδώρου.

Συγγραφέας:
Εύη Βαρδαλά-Θεοδώρου

Εικονογράφος:
Mireille Bessis

ISBN: 960-7846-71-0

Εκδόσεις: Καλειδοσκόπιο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.