Αρχική Fun Time Μπαμπά, τσίμπησε!

Μπαμπά, τσίμπησε!

kids-learning-to-fly-fish-by-bob-n-reneeΜια από τις πιο διασκεδαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά είναι το ψάρεμα. Με βάση σας μια κοντινή θάλασσα μπορείτε να περάσετε  ένα ψυχαγωγικό απόγευμα όπου θα γνωρίσετε μαζί με τα παιδιά τα μυστικά της θάλασσας και των ψαριών. Πρόκειται και για μια εκπαιδευτική δραστηριότητα που κάνει τα παιδιά να εκτιμήσουν τα ψάρια αλλά και να δουν από πρώτο χέρι πώς γίνεται το ψάρεμα με τελικό προορισμό το πιάτο μας.

Τι θα χρειαστείτε;

kidsfishing

Για αρχή ένα μικρό καλάμι απίκο 3 μέτρων και μία αρματωσιά με αγγίστρι ή σαλαγκιά είναι αρκετά. Για δόλωμα μπορούμε να βάλουμε ζύμη ή ζωντανό σκουλικάκι.

Καλή ψαριά!

Kids-Trout-Fishing-Charter


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.