Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ψάχνεις και συ την ιδανική κρέμα προσώπου; Εμείς βρήκαμε για σένα, όχι μια αλλά τρεις και μια μοναδική κρέμα σώματος!

Ψάχνεις και συ την ιδανική κρέμα προσώπου; Εμείς βρήκαμε για σένα, όχι μια αλλά τρεις και μια μοναδική κρέμα σώματος!

Xειμώνιασε (επιτέλους)! Περιμένουμε και τα πρώτα χιόνια, αλλά όπως φαίνεται φέτος δεν θα μας κάνουν τη χάρη! Την περασμένη εβδομάδα μπήκα και γω στο χριστουγεννιάτικο κλίμα! Στόλισα – μια σειρά φωτάκια πάνω στο γραφείο, μη φανταστείτε πολλά- τυλίχθηκα με την κουβέρτα στον καναπέ για να δω ταινίες και όλα αυτά τα χειμωνιάτικα που μας αρέσει να κάνουμε! Ωραία ήταν!

Δυστυχώς, όμως, ο χειμώνας δε φέρνει μόνο τα Χριστούγεννα! Φέρνει ξηρό δέρμα, σκασμένα χέρια και χείλη, τραβηγμένο πρόσωπο! Μέχρι τώρα έχω δοκιμάζει πολλά, αλλά πριν λίγο καιρό ήρθαν στο γραφείο μας κάποια προϊόντα, τα οποία σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να με βοηθήσουν!

Το πρώτο που έκανα ήταν να τα δοκιμάσω. Έτσι τα πήρα στο σπίτι και μετά από περίπου δυο βδομάδες δοκιμής έχω να σας πω τα παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.