Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "Ψάχνω, ψάχνω για να βρω ποιος στ΄αλήθεια είμαι εγώ": Τα παιδιά μαθαίνουν την αυτοεκτίμηση στο Ανοιχτό Σχολείο (από 24/11)

"Ψάχνω, ψάχνω για να βρω ποιος στ΄αλήθεια είμαι εγώ": Τα παιδιά μαθαίνουν την αυτοεκτίμηση στο Ανοιχτό Σχολείο (από 24/11)

Ένα εργαστήριο αυτοεκτίμησης που θα βοηθήσει τα παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τα δυνατά τους κομμάτια και να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους θα διεξάγεται στους χώρους του Ανοιχτού Σχολείου αρχής γενομένης από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Το εργαστήριο στοχεύει μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να οργανωθούν, να μάθουν να συνεργάζονται με συνομηλίκους τους και να έχουν έναν χώρο τον οποίο θα εμπιστεύονται και στον οποίο θα μπορούν να συζητήσουν για θέματα που τους απασχολούν και να πάρουν κάποιες απαντήσεις. Το συγκεκριμμένο πρόγραμμα είναι ιδιαιτέρα βοηθητικό για παιδιά που έχουν δυσκολία να χειριστούν το συναίσθημά τους, που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους μαθησιακή δυσκολία, που δυσκολεύονται να κάνουν ή να διατηρήσουν φιλίες και έχουν κάποια σημαντική αλλαγή ή απώλεια στην ζωή τους.


Για εγγραφές καλέστε στο 
2106640433

Συναντήσεις: Α' Κύκλος - 3 συναντήσεις
Πότε: Τρίτη 24/11, 1/12,8/12, 17:00-18:30
Συντονίστριες: Βαρβάρα Ρεκλείτη, Αρετή Λύκου

Κόστος: 30 ευρώ

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης  Ανοιχτό Σχολείο
Βασιλέως Γεωργίου Β” 49
Παιανία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.