Ψάχνουν ερωτική σχέση του Μίχου με τη μητέρα της – Οι περίεργες επισκέψεις στο υπόγειο – Δημοσιογράφος στη λίστα των 212 που επικοινώνησαν με το παιδί

Το ενδεχόμενο της ερωτικής σχέσης ανάμεσα στον Ηλία Μίχο και την μητέρα της 12χρονης που βιάστηκε στα Σεπόλια, εξετάζουν οι Αρχές, πληροφορίες που δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε αρνήθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina».

Ψάχνουν ερωτική σχέση του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση η 37χρονη μητέρα της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο. Σε αντίστοιχες υποθέσεις έχουμε δει ανάλογα ερωτικά συμπλέγματα… Δεν μπορεί να αποκλειστεί λοιπόν η ερωτική σχέση. Το πρόσωπο-κλειδί είναι το παιδί. Γιατί είναι το θύμα, το αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Ο μοναδικός μάρτυρας – θύμα. Οι άλλοι αν εμπλέκονται στην μαστροπεία ποτέ δεν θα ομολογήσουν πράξεις. Μόνο το παιδί μέσα από τη νέα κατάθεσή του, που θα γίνει προσεχώς με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων, θα αναγνωρίσει πρόσωπα και θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha, υπήρχε ένα μήνυμα, που εστάλη από το κινητό της 12χρονης στον 53χρονο. Αλιεύτηκε από το κινητό του Ηλία Μίχου που έχει γίνει φύλλο και φτερό από τις Αρχές που ερευνούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο παιδοβιαστής και μαστροπός των Σεπολίων. Στο μήνυμα αυτό, η ανήλικη του γράφει: «Δεν έκανες τίποτα στη μαμά μου;» Κι ο Μίχος απάντησε: «Κουβέντα είχαμε».

Κατέβαινε συνέχεια στο υπόγειο του Μίχου η μάνα

Οπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης στην ίδια εκπομπή, πριν από λίγο μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πολύ γνωστός του Ηλία Μίχου και μίλησε για μια περίεργη σχέση που φέρεται να είχε ο 53χρονος με την προφυλακισμένη μάνα της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, ο πολίτης που έδωσε την μαρτυρία του στους αξιωματικούς της ασφάλειας, ανέφερε πως η 37χρονη πήγαινε συνεχώς στο υπόγειο του μαγαζιού του Μίχου. Στο πλαίσιο της κατάθεσης, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είπε ότι «η μάνα κατέβαινε στο υπόγειο του μπακάλικου του Μίχου σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τουλάχιστον 4 με 5 φορές την εβδομάδα». Ο Μίχος μέσα από τις φυλακές αφήνει να εννοηθεί ότι η μάνα ήταν αυτή που ξεκίνησε να εκδίδει την κόρη της κι εκμεταλλευόταν το παιδί της…

Σεπόλια: Οι διάλογοι του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της 12χρονης

Η αποκάλυψη ότι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επικοινωνία με το προφίλ της 12χρονος την οποία βίασαζαν και εξέδιδαν στα Σεπόλια, έχει προκαλέσει πολιτική και κοινωνική αναστάτωση

Με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να ερευνούν αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, το -πρώην πλέον – μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, το Star δημοσιεύει τους διαλόγους που είχε ο 54χρονος με το προφίλ της 12χρονης.

Προφίλ 12χρονης: Γεια τι κάνεις;
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Γεια από Αθήνα… 49. Καλά είμαι εσύ;
Προφίλ 12χρονης: Καλά εδώ, παρτάκι. Έχω γενέθλια.
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Α, πολύχρονη.
Προφίλ 12χρονης: Ευχαριστώ.
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Από Αθήνα είσαι; Εμένα με λένε…
Προφίλ 12χρονης: Εμένα… Θες να βρεθούμε τώρα;
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιο σημείο λες;
Προφίλ 12χρονης: Στα Σεπόλια στον σταθμό σε αμάξι. Θα μου δώσεις και ένα δωράκι για τα γενέθλια μου.
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Μμμ.. Για πες πόσο;
Προφίλ 12χρονης: 70 Ευρώ. Έχεις viber να μιλήσουμε εκεί; Πες μου το τηλέφωνο σου;
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Να σου το πω μέσα στο αμάξι. Όμως πού;
Προφίλ 12χρονης: Ξέρω εγώ. Το τηλέφωνο μου είναι 69….. Στείλε μου στο viber. Άντε, να βρεθούμε.

Από την ανάλυση των ψηφιακών ιχνών του, ο 54χρονος, συνομίλησε με το συγκεκριμένο προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών, στις 17 Ιουλίου για 14 λεπτά από τις 20.01 έως τις 20.15 ώρα της ίδια ημέρας, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν θυμάται να είχε κάποια τέτοια επικοινωνία.

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο 54χρονος διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες ενώ και το όνομά του πλέον δεν περιλαμβάνεται στη διαδικτυακή αναζήτηση μελών του κόμματος. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε θέσει και υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο ίδιος αφού απείλησε όσους αναπαράγουν την εμπλοκή του στην υπόθεση, διέγραψε τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης γνωστής ιστοσελίδας στη λίστα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη

Δημοσιογράφος είναι μέσα στη λίστα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη. Πρόκειται για γνωστό δημοσιογράφο , που είναι παντρεμένος και πατέρας.  Είναι μάλιστα ιδιοκτήτης γνωστής ιστοσελίδας η οποία έχει έδρα εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Το ereportaz.gr και ο Νίκος Νικολετάκης μίλησαν με τον δημοσιογράφο ο οποίος έχει συνεργασία με μεγάλα κανάλια και ιστοσελίδες.  Στην αρχική μας επικοινωνία έλεγε ότι δεν θυμόταν να έχει μιλήσει με κάποιο άτομο που να του θυμίζει κάτι όσον αφορά τα μηνύματα που έστελνε ο Μίχος και ίσως και κάποιοι άλλοι μέσω του τσατ. Στη συνέχεια όμως θυμήθηκε ότι είχε όντως συνομιλήσει. Μάλιστα του εστειλαν τη γνωστή αυτοματοποιημένη πρόταση να βρεθούν έξω από το μετρό του Κολωνού και να κάνουν ότι θέλει με αντίτιμο ένα δωράκι.

Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ,όπως μας είπε και έκλεισε η συνομιλία εκει.

Δείτε τι μας είπε:

“Ενώ ήμουν στην εφαρμογή εμφανίστηκε αυτόματα ένα παράθυρο.

Μία κοπέλα μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι θέλει να γνωριστούμε. Μου είπε να μιλήσουμε κατευθείαν μέσω viber για να μη χαθεί το σήμα.

Τη ρώτησα: “Τι εννοείς να γνωριστούμε;”

Μου απάντησε: “Να βρεθούμε στα Σεπόλια με αυτοκίνητο. Θα μου δώσεις ένα δωράκι.”

Απάντησα : “Όχι, ευχαριστώ πολύ. Γεια σας.

Κάπως έτσι ήταν ο διάλογος , δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες… Δεν ήξερα πως το μήνυμα το έστειλε ένα ανήλικο κορίτσι γιατί δεν συνεχίσαμε την συζήτηση…

Δεν μου είπε την ηλικία της αλλά έτσι κι αλλιώς για να κάνεις χρήση της εφαρμογής πρέπει να είσαι πάνω από 18 ετών.

Δεν με ξαναπήρε ούτε μου έστειλε μήνυμα πουθενά.”

Είναι μικρή η κοινωνία εδώ και αν κυκλοφορήσει το όνομά μου θα λένε πως έχω κάνει κάτι στο κορίτσι ενώ δεν την έχω δει ποτέ.”

Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη

Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του κόμματος που είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη από τα Σεπόλια μέσω της πλατφόρμας Blindchat, που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και εκπορνεύτηκε. Αυτό δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Της έσπασαν τα νερά στις 32 εβδομάδες και γέννησε στην πτήση: Το απίθανο όνομα που έδωσε στο μωρό!

Καμπανάκι ειδικών για γρίπη και κορωνοϊό- Προσοχή στον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) για τα παιδιά

Σοκάρει η καταγγελία των αδερφιών: “Ο πατέρας μας βίαζε και η μητέρα σιωπούσε” – Τα πάρτι βιασμού και ο εφιάλτης που έζησαν