- InfoKids - https://www.infokids.gr -

Ψάχνουν κηλίδες αίματος της 4χρονης Άννυ στο σπίτι του πατέρα της

Δυστυχώς οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά και πλέον οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ερευνήσουν για το χειρότερο. Ήδη ειδικό κλιμάκιο ερεύνησε το σπίτι του πατέρα της 4χρονης Άννυ για ίχνη αίματος του μικρού κοριτσιού. Ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο το σπίτι του 27χρονου. Στην περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ακόμη και αν ο χώρος έχει καθαριστεί υπάρχει η δυνατότητα να εντοπιστούν ίχνη αίματος. Οι πληροφορίες του newsit [1] λένε ότι οι ειδικοί της αστυνομίας εντόπισαν στο σπίτι του πατέρα της μικρής που εξαφανίστηκε ίχνη από σωματικό υγρό, ωστόσο δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Έτσι θα γίνει έρευνα τώρα σε σχέση με το dna της μικρής.

Το ξέσπασμα προσώπου-«κλειδί» στην υπόθεση της μικρής Άννυ: Η μητέρα της λέει ψέματα!

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, φαίνεται πως έχει ο 70χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε η 25χρονη μητέρα της μικρής.

Ο κύριος Διομήδης, εμφανώς καταβεβλημένος από όλη αυτή τη διαδικασία των τελευταίων ωρών, καθώς οδηγήθηκε και ο ίδιος στην Ευελπίδων κατηγορούμενος γιατί στο σπίτι βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, μιλά στο protothema.gr [2]για την μυστηριώδη αυτή υπόθεση. Πρόκεται, όπως λέει, για μια φρικτή σκευωρία, καλά στημένη από τη μάνα της μικρής Άννυ. Εκείνος, είχει βοήθησει την 25χρονη κοπέλα όταν πριν τρία χρόνια εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και έψαχνε να βρει να μείνει κάπου μεταβατικά. Ο κύριος Διομήδης της παραχώρησε ένα δωμάτιο για εκείνη και το παιδί της στο διαμέρισμα που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας.   Όπως λέει ο ίδιος, προσπαθεί ακόμη να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκτιμά ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς, ίσως, όπως σημειώνει, επειδή δεν άντεχε άλλο να ακούει φωνές από τον πατέρα του με τον οποίο έμενε προσωρινά, λόγω της απουσίας της μάνας στη Γερμανία για ολιγοήμερο ταξίδι.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, έχω τόσο πολύ στενοχωρηθεί με αυτό που έγινε, εγώ έδωσα σε αυτή την κοπέλα μία ευκαιρία για να καταφέρει μαζί με το παιδί της να σταθεί στα πόδια της, τους άνοιξα το σπίτι μου, αυτό εδώ που σας δείχνω ήταν το δωμάτιο που έμεναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το έκανα απλά επειδή ήθελα να βοηθήσω [2]. Πού να φανταστώ ότι τα πράγματα θα έπαιρναν αυτήν την τροπή... Θέλω να σας πω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έμενε πολύ σε αυτό το σπίτι αλλά έμενε μαζί με το σύντροφό της στο δικό του διαμέρισμα, σχετικά σε κοντινή ακτίνα από εδώ που είμαστε. Τώρα ακούσατε τι ειπώθηκε, προφανώς όπως προκύπτει όλα όσα έλεγε αυτές τις μέρες ήταν ψέμματα διότι ήθελε απλά να καλύψει το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της για να μη βρει κανένα μπελά. Στην ουσία μας κορόιδεψε όλους, έπαιρνε τους δρόμους και κολλούσε φωτογραφίες ότι τάχα αναζητούσε το παιδί της το οποίο είχε αφήσει σε μία φίλη της η οποία είχε εξαφανιστεί επίσης, δε ξέρω, δε μπορώ να χωνέψω ακόμη το πόσα ψέμματα έχει πει αυτή η κοπέλα, κυρίως σε μένα που θα έπρεπε να σκεφτεί ότι αν μη τι άλλο τη βοήθησα όσο μπορούσα όταν με είχε ανάγκη. Μακάρι να βρεθεί το παιδάκι, αυτό τώρα έχει μόνο σημασία», καταλήγει ο κύριος Διομήδης.

Φωτογραφίες δείχνουν την Άννυ σε ταξί με άγνωστη γυναίκα

Στο μεταξύ μία γυναίκα πήγε στους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και έδωσε 3-4 φωτογραφίες που είχε τραβήξει με το κινητό της τηλέφωνο, στις οποίες απεικονίζεται μία γυναίκα και ένα παιδί που προσομοίαζε στην μικρή Άννυ, να επιβιβάζονται σε ταξί στην περιοχή της Νίκαιας. Αυτές οι φωτογραφίες επιδείχθηκαν στην 25χρονη μητέρα του εξαφανισμένου κοριτσιού, που φαίνεται να αναγνωρίζει την Άννυ στο πρόσωπο του παιδιού των φωτογραφιών, όχι όμως τα ρούχα και τα παπούτσια που φορά. Ωστόσο οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι σε θέση να γνωρίζουν πως το παιδί των φωτογραφιών, δεν είναι η μικρή Άννυ.