Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ψυχανάλυσε το»: 28η Πηλιορείτικη Βραδιά στο Θέατρο Αθήναιον

«Ψυχανάλυσε το»: 28η Πηλιορείτικη Βραδιά στο Θέατρο Αθήναιον

0314 HANPILIOREITIKIΣε μία κατάμεστη αίθουσα παρουσία του Προέδρου της Χ.Α.Ν.Θ. κ. Στ.Γεωργιάδη, μελών του Δ.Σ. κατασκηνωτών του Πηλίου, παλαιών και νέων, γονέων και φίλων της ΧΑΝ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, η 28η Πηλιορείτικη βραδιά με τίτλο: «Ψυχανάλυσε το», στο Θέατρο Αθήναιον.

Το κοινό ενθουσιάστηκε και για ακόμη μία φορά αναδείχθηκε αυτό που λέγεται ψυχαγωγία στο Πήλιο. Μια παράσταση, όπου πραγματικά δόθηκε η ευκαιρία σε κάθε «Πηλιορείτη» της ΧΑΝ να ψυχαναλυθεί και να ανακαλύψει τι είναι αυτό που λέγεται αγάπη και σχέση με την κατασκήνωση του Πηλίου, αλλά και σε όλους τους άλλους να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που κάνει το Πήλιο τόσο ιδιαίτερο, τι είναι αυτό που ζει κανείς κάτω από τις σκηνές του τα καλοκαίρια και πως μπορεί να ενώνει γενεές ανθρώπων με τέτοιο πάθος και λαχτάρα.

Ήταν μια βραδιά, που τα συναισθήματα πλημμύρησαν την αίθουσα, ενώ το κοινό έγινε ένα με το θίασο. Οι ευρηματικοί διάλογοι και τα όμορφα τραγούδια, οι υποκριτικές ικανότητες, αλλά κυρίως η διάθεση και ενθουσιασμός του θιάσου έφεραν στην αίθουσα εικόνες και αναμνήσεις από δρώμενα και στιγμές του καλοκαιριού.
Αποκορύφωμα το φινάλε της παράστασης, όπου βρήκε αγκαλιά θιασώτες και θεατές συγκινημένους να τραγουδούν για αυτό που τόσο τους ενώνει.
Ένα μεγάλο μπράβο στα στελέχη της κατασκήνωσης, σε αυτούς τους εθελοντές- επαγγελματίες- ηθοποιούς που εδώ και τέσσερις μήνες με μεράκι αγάπη και διάθεση προέβαλαν το Πήλιο και την ιστορία του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.