Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, στο παιδί και την οικογένεια»: ενημερωτικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη

«Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, στο παιδί και την οικογένεια»: ενημερωτικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη

Hands-and-Money
Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με θέμα «Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, στο παιδί και την οικογένεια» διοργανώνουν ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS.

Στις ενημερωτικές συναντήσεις, ομιλητές θα είναι δύο ψυχολόγοι του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ  θα πραγματοποιηθούν στους χώρους των ακόλουθων παιδικών σταθμών:

  • Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στις 18:30, στον χώρο του Ε΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού (Πλατεία Δώδεκα Αποστόλων 6, τηλέφωνο: 2310. 535.052). Αφορά στους γονείς των Παιδικών Σταθμών: Δ΄ Παιδικός Σταθμός, Ε΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός και Βρεφονηπιακός Σταθμός ΚΕ.Φ.Ο. Αξιού.
  •  Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στις 18:30, στον χώρο του Παιδικού Σταθμού ΚΕ.Φ.Ο. Τούμπας (Δορυλαίου 34, τηλέφωνο: 2310. 912.758). Αφορά στους γονείς των Παιδικών Σταθμών: Παιδικός Σταθμός Τούμπας, Παιδικός Σταθμός Άνω Τούμπας, Παιδικός Σταθμός ΚΕ.Φ.Ο. Τούμπας και Βρεφονηπιακός Σταθμός Τριανδρίας.
  • Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, στις 18:30, στον χώρο του Α΄ Παιδικού Σταθμού (Λασιθίου 1, τηλέφωνο: 2310. 832.131). Αφορά στους γονείς των Παιδικών Σταθμών: Α΄ Παιδικός Σταθμός, Β΄ Παιδικός Σταθμός και Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός.

Επισημαίνεται ότι, εκτός από τους γονείς των παιδιών των Παιδικών Σταθμών του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. τις συναντήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι γονείς που κατοικούν στις αντίστοιχες περιοχές των συναντήσεων, αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή (τηλέφωνο: 2310. 989.280, αρμόδιοι υπάλληλοι: Ιωαννίδου Ελπίδα και Χοχλάκη Αικατερίνη).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.