- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ψυχολογία: Για να χαλαρώσουμε λίγο! Τεστ προσωπικότητας με Yin Yang!

Διαλέξτε το σχήμα που σας αρέσει και μάθετε περισσότερα για την προσωπικότητά σας!

1

Έχετε γαλάζιο γιν – κόκκινο γιανκ.

Αυτό σημαίνει ότι είστε ψύχραιμοι και εξαιρετικά λογικοί! Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείτε να παραμένετε αποκομμένοι από τον κόσμο, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα. Μπορείτε να είστε και μόνοι σας καλά! Είστε συνεργάσιμοι, λατρεύετε τις παρέες, θέλετε να κάνετε καλύτερο τον κόσμο για όλους! Ισχυρές ιδέες και συναισθήματα, αλλά τα παρουσιάζετε με ήπιο τρόπο. Είστε παράδειγμα προς μίμηση, καθώς έχετε μια εσωτερική ισορροπία!

2

Έχετε κίτρινο γιν – πράσινο yang.

Είστε ένα πολύ σαφείς  και μεθοδικοί , ειδικά όταν οι άλλοι είναι απαισιόδοξοι. Βλέπετε την καλή όψη των πραγμάτων και έχετε ένα όραμα. Σας ταιριάζει ο διαλογισμός, βλέπετε τα πράγματα μέσα σε ένα φως και ξεχωρίζετε τον τρόπο να τα οδηγείτε προς το καλύτερο!  Έχετε μια νεανική, παιχνιδιάρικη άποψη, για τον τρόπο που πρέπει να ζείτε τη ζωή σας! Αγαπάτε το νέο, το καινούριο και θέλετε να αναπτυχθείτε με κάθε ευκαιρία! Είστε ανοικτοί στις αλλαγές και τις προκαλείτε κι όλας! Αναζητάτε πάντα την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σας, καθώς είναι τομείς που πρέπει να λειτουργούν καλά για να είστε κι εσείς καλά!

3

Έχετε ροζ γιν-  κόκκινο γιανκ.

Είστε διαισθητικοί και διορατικοί. Αγαπάτε να προσφέρετε βοήθεια και να βοηθάτε τους άλλους σε ότι χρειάζονται!  Μπορείτε να δώσετε στους άλλους αυτό που τους λείπει, χωρίς να λείψει σε εσάς! Καταλαβαίνετε τι είδους άτομο θέλετε να είστε στη ζωή σας και αγωνίζεστε να το πετύχετε, όσο μπορείτε. Θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, σαν πρότυπο. Οραματίζεστε έναν καλύτερο κόσμο για όλους και αναζητάτε συνεργασίες και ανθρώπους που να πιστεύουν το ίδιο, για να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Είστε αρκετά πρακτικο

4

Έχετε σκούρο μπλε γιν – πορτοκαλί γιανκ.

Είστε δυνατοί και δημιουργικοί. Αγαπάτε τη γνώση σε όλους τους τομείς και την επιδιώκετε με κάθε τρόπο. Αυτό, μπορείτε να το κάνετε καλά στον επιχειρηματικό κόσμο. Λατρεύετε τις επιχειρήσεις, τις νέες ιδέες και τους ανοικτούς ορίζοντες! Προς τα έξω όμως, δεν αφήνετε να φανούν πολλά πράγματα από τον πραγματικό σας εαυτό. Σαν να κρύβεστε σε κέλυφος! Έτσι, οι άλλοι συχνά δεν ξέρουν πόση συμπόνια νιώθετε, ούτε τα συναισθήματά σας για τον κόσμο. Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και νέες ιδέες. Είστε περίεργοι για τον κόσμο, και ξοδεύετε πολύ χρόνο να ερευνάτε  τα πράγματα. Μπορείτε να απολαύσετε την περιπέτεια και σε αχαρτογράφητα έδαφη!

5

Έχετε γκρι γιν –  ροζ γιανκ.

Βλέπετε τον κόσμο μέσα από τη δική σας ματιά! Είναι ένα μείγμα ευελιξίας και συμβιβασμού. Είστε πολύ ευπροσάρμοστοι, καθώς έχετε καταλάβει πολύ καλά, ότι κανείς δεν μοιάζει με κανέναν και όλοι είναι μοναδικοί. Αυτό σας κάνει πολύ αγαπητούς και σας προφυλάσσει από κόντρες και διεκδικήσεις χωρίς σκοπό!  Για κάποιους μοιάζετε γοητευτικοί ακόμη και μυστηριώδεις! Διαλέγετε ποιοι θέλετε να σας πλησιάσουν αρκετά, και σε αυτούς ανοίγεστε. Οι υπόλοιποι δεν ξέρουν ποιοι πραγματικά είστε κατά βάθος! Συναισθήματα εκφραστικά και βαθιά. Έχετε ιδανικά και αρχές, και τα μοιραζόσαστε χωρίς φόβο με τους άλλους. Αρκετά αντισυμβατικοί, κάνετε συχνά το δικό σας, χωρίς να μετράτε απώλειες. Ελεύθερο πνεύμα και ελεύθερος στοχαστής!

6

Έχετε πράσινο γιν- λευκό γιανκ.  

Πλούσια και ισορροπημένη προσωπικότητα, σε αρμονία με τους άλλους, αλλά κυρίως με τον εαυτό σας! Ξέρετε τι χρειάζεστε στη ζωή, από νωρίς. Φροντίζετε να το παίρνετε διεκδικώντας, καθώς δεν κάθεστε ποτέ παθητικοί! Κάποιες φορές, χρειάζεται να κάνετε πιο μετρημένα βήματα, να αντέξετε την αβεβαιότητα και να παραδεχτείτε ότι δεν τα ξέρετε όλα! Δίνεται σημασία στην προσωπική σας ανάπτυξη, αναλύεται τον κόσμο και τον εαυτό σας, αφήνοντας σπάνια τους άλλους να σας επηρεάσουν! Είστε ένα κομμάτι άγραφο χαρτί, όταν πρόκειται για τη ζωή, και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ξανά! Πιστεύετε  σε νέα ξεκινήματα!

7

Έχετε γαλάζιο γιν – σκούρο κίτρινο γιανκ.

Αυτό σημαίνει ότι είστε ψύχραιμοι και εξαιρετικά λογικοί. Προσεκτικοί και μετρημένοι με όλους και όλα. Αγαπάτε τη σταθερότητα, τη ρουτίνα και μισείτε τις αλλαγές. Προγραμματίζετε τις δουλειές και τον εαυτό σας, κάποιες φορές σε υπερβολικό βαθμό!  Μπορείτε να παραμένει αποκομμένοι  από τον κόσμο, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα, καθώς οι φόβοι σας είναι αρκετοί, και κάποιες φορές σας προστατεύουν. Έχετε ξεσπάσματα θυμού κατά περιόδους, προφασιζόμενοι  κυρίως οικονομικά συμφέροντα! Είστε αρκετά κλειστοί προς τους άλλους! Αντιμετωπίζετε με λογική και συνέπεια τα πάντα, και τα συναισθήματα!

8

Έχετε κόκκινο γιν- μαύρο γιανκ.

Είστε πολύ επικοινωνιακοί, συνδέεστε εύκολα με τους ανθρώπους, απ’ όπου και εάν προέρχονται. Έχετε αναπτύξει τον εαυτό σας σε πολύ καλό βαθμό και αυτό περνά στους άλλους! Άλλοτε είστε εσωστρεφείς και άλλοτε όχι, έχετε όμως καταφέρει να λειτουργείτε καλά και να αξιοποιείτε τη διαίσθησή σας! Είστε όσο εξωστρεφής χρειάζεστε! Έχετε εμπειρίες από το παρελθόν που τις έχετε τακτοποιήσει και έχετε κρατήσει μόνο το κέρδος σας! Είστε πολύ επιλεκτικοί σε αυτό που έχετε να  μοιραστείτε με τους άλλους, και ξέρετε πώς αυτό είναι  πολύ γοητευτικό!

9

Έχετε ροζ γιν-πράσινο γιανκ.

Είστε ευαίσθητοι και διαισθητικοί, προσηλωμένοι αρκετά στους άλλους. Αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες τους και σπεύδετε σε βοήθεια. Φιλικοί και κοινωνικοί, με ταλέντο στη επικοινωνία και το εμπόριο, αγωνίζεστε για όσα πιστεύετε, ξέρετε να πετυχαίνετε τους στόχους, διαθέτετε υπομονή και επιμονή. Παίζετε με τη ζωή σας και ο τρόπος που ζείτε θυμίζει  κάποιον που δεν θα γεράσει ποτέ. Αγαπάτε τις συναναστροφές με νέους ανθρώπους, μαθαίνετε μέσα απ’ αυτούς, και είστε πάντα ανοικτοί σε καινούριες εμπειρίες. Λατρεύετε να ταξιδεύετε και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας με πνευματικά ταξίδια. Έχετε μια εσωτερική αίσθηση αρμονίας, που σας βγαίνει σε καλό!