Ψυχολογία: Τεστ, ποια είναι η κατάσταση της καρδιάς σας;

1.

Διαλέξτε μια καρδιά από τις 8 φωτογραφίες που μαζέψαμε για σας! θα μάθετε πως είναι η καρδιά σας και η διάθεσή σας, αυτό το διάστημα! Ένα τεστ για να μάθουμε τον εαυτό μας καλύτερα!

1..

 Για να δούμε τι διαλέξαμε!

1

Η καρδιά σας είναι γεμάτη με πάθος, ένταση, και  λαγνεία.

Σίγουρα έχετε επιθυμία για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει!

Είστε έτοιμοι να περπατήσετε σε  φωτιά για αυτόν/η  που αγαπάτε. Όμως στο βάθος η καρδιά σας είναι επιρρεπής σε: Δυσπιστία και επιθετικότητα. Είστε αποφασισμένοι  να πάρετε αυτό που θέλετε με κάθε κόστος! Οι σημερινές προοπτικές σας για την αγάπη: Η αγάπη ισούται με εμμονή. Η αγάπη ισούται με μανία. Η αγάπη ισούται με τη δίψα!!!

Η ζωής σας θα βελτιωθεί αν ακολουθήστε το πάθος σας, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να καταστρέψει τη ζωή σας!

 Προσέξτε: Τα λάθος συναισθήματα. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα, αλλά θα μπορούσαν εύκολα να σας παραπλανήσουν.

2

Η καρδιά σας είναι – λίγο πολύ- στην παύση!

Δεν ενδιαφέρεστε  ιδιαίτερα για την αγάπη, και έχετε καλλιεργήσει  ένα είδος  ρομαντικής αδιαφορίας!

Ίσως έχετε καεί άσχημα και τώρα προστατεύετε τον εαυτό σας, Η διάθεση και  η καρδιά σας είναι κρύα για έντονα πάθη!

Κατά βάθος, η καρδιά σας είναι επιρρεπής σε μικροτραυματισμούς. Προσπαθείτε να αναλύσετε λογικά την αγάπη, εκλογικεύοντας τις καταστάσεις.

Η ζωή σας θα βελτιωθεί εάν είστε περισσότερο ανοικτοί στο καινούριο και κάνετε  ειρήνη με τα συναισθήματα σας!  Οι νέες γνωριμίες δεν σας αρέσουν, όμως εάν φτάσετε στην υπερβολή  μπορεί επίσης να σας κάνει να καταστείλετε τα συναισθήματά σας, από φόβο!. Προσέξτε  πάρα πολύ τον  κυνισμό. Είναι κακός σύμβουλος.  Η αδιαφορία μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι.

3

Η καρδιά σας αυτή την περίοδο, τα βλέπει όλα μαύρα!

Είστε σε βαθιά απόγνωση, και μερικές φορές αισθάνεται όπως ποτέ δεν θα αγαπήσει ξανά. Τα πράγματα μπορούν μόνο να πάνε  καλύτερα από εδώ και πέρα!

Βαθιά κάτω, η καρδιά σας είναι επιρρεπής στο  να παρασύρετε  από το λάθος άτομο! Οι  σημερινές προοπτικές σας για την αγάπη: Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να αναρωτιέται αν η αγάπη αξίζει τον κόπο!

Η ερωτική ζωή σας θα βελτιωθεί εάν: Πάψετε να κοιτάτε  πίσω. Είσαι σε κατάσταση για να ερωτευτεί αυτή τη στιγμή! Προσέξτε όμως τις αυταπάτες σας: Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την εύθραυστη κατάστασης σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα!

4

Η καρδιά σας έχει σίγουρα κάποια ισχυρά συναισθήματα, αλλά δεν είστε σίγουροι εάν θέλετε να τα δείξετε!

Θα μπορούσε να υπάρχει ένας  κρυφός θαυμαστής κάπου, και να σας παρατηρεί. Ξέρετε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα, και περιμένετε! Ίσως είστε ακόμα λίγο αβέβαιοι για το πώς αισθάνεστε … ή δεν είστε ακόμα σίγουροι σας για τα συναισθήματα του άλλου.

Κατά βάθος, η καρδιά σας είναι έτοιμη να τρέξει μακριά από την αγάπη!

Οι σημερινές προοπτικές σας για την αγάπη: Έχετε ενδοσκοπικές τάσεις  και θέλετε να μείνετε λίγο ανεξάρτητοι από δεσμευτικές σχέσεις. Προτιμάτε την μοναξιά και την περισυλλογή.

Η ζωή σας θα βελτιωθεί αν: Βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω λίγο περισσότερο. Ρισκάρετε λίγο παραπάνω! Αν δεν προσπαθήσετε, δεν ξέρετε ποτέ τι θα γίνει! Πάψτε να ψάχνετε τα λιμανάκια. Στο πέλαγος είναι η εμπειρία!

5

Για σας, η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που αναπτύσσεται και ανθίζει!

Είτε είστε σε μια σχέση που εμβαθύνετε σιγά σιγά  ή είστε κοντά σε μια νέα αγάπη, τα συναισθήματά σας  αλλάζουν.

Ανακαλύπτετε την αγάπη καθημερινά και τα δικά σας συναισθήματα, ιδιαίτερα! Στο βάθος ξέρετε ότι την αξίζετε και έχετε δουλέψει σκληρά γιαυτό. Έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση, αισθάνεστε ερωτικοί και τρυφεροί.

Ζήστε το, και σταματήστε να αναρωτιέστε γιατί σας συμβαίνουν τόσο όμορφα πράγματα! Η αγάπη σας αλλάζει, χαρείτε το!

Προσέξτε μόνο τις υπερβολές! Καλό είναι να βλέπουμε όλα τα χρώματα! Όχι μόνο τα έντονα!

6

Η αγάπη δεν είναι κάτι που έχετε ξεχάσει, είναι κάτι που διαλέξατε να το αφήσετε πίσω σας!

Έχετε προφανώς πάρει κάποιες αποφάσεις, και δεν θέλετε να τις αλλάξετε με τίποτα! Η αγάπη έχει αφήσει ένα σημάδι στην καρδιά σας… Και  δεν είστε σε καμία διάθεση να επανεξετάσετε το  ρομαντισμό! Είστε επιρρεπής στη ζήλια και τον ανταγωνισμό και σε παιχνίδια εξουσίας. Αυτά σας κάνουν να βλέπετε την αγάπη με μισό μάτι, και να είστε θυμωμένοι με τον εαυτό σας και την ερωτική σας ζωή. Γίνεστε κυνικοί χωρίς να το καταλαβαίνετε και αυτό θα σταματήσει μόνο όταν το θελήσετε!

Θυμηθείτε τις καλές εποχές, και μην τρομάζετε τους ανθρώπους γύρω σας με την πίκρα που κουβαλάτε! Αφήστε την πίσω! Θα σας κάνει καλό! Ακόμα και οι καλύτεροι φίλοι σας, θα αρχίσουν να απομακρύνονται αν δεν κάνετε θετική δουλειά με τον εαυτό σας!

7

Αυτή τη στιγμή, όλα πάνε καλά με την καρδιά σας, και σκοπεύετε  να τη διατηρήσετε έτσι, με αυτόν τον τρόπο! Κάνετε πολύ καλά!

Είστε βαθιά ερωτευμένοι και προστατεύτε την σχέση σας και τον εαυτό σας, όσο καλύτερα μπορείτε! Ακόμα και εάν στο παρελθόν τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, δεν κοιτάτε πίσω! Ξέρετε ότι η αγάπη έχει και τα ρίσκα της, αλλά τα δύσκολα δεν κρατούν πολύ. Ξέρετε ποιον να εμπιστεύεστε και ποιόν όχι. Είστε ήρεμοι με τον εαυτό σας και προσανατολισμένοι στο μέλλον και τη ζωή που έρχεται.

Αντιμετωπίστε και τους άλλους ανθρώπους όπως αντιμετωπίζετε την καρδιά σας!  Μην ξεχνάτε να βάζετε όρια, δεν είναι χρήσιμο να σας θεωρούν δεδομένους!

8

Δεν έχετε καμία ιδέα για το πού σας οδηγεί το μονοπάτι της αγάπης, αλλά ψάχνετε προς τα εμπρός για το ταξίδι!

Για εσάς, η αγάπη είναι μια περιπέτεια.  Ενώ μπορεί να σας βγει και σε κακό, με κάποιο τρόπο το αποφεύγετε! Αγνοείτε τους κινδύνους και σας αγνοούν κι εκείνοι!

Είστε δεκτικοί σε κάθε αγάπη ή σχέση που μπορεί να έρθει το δρόμο σας. Δεν μπορείτε να προβλέψετε την αγάπη και έτσι έχετε χαλαρώσει και τη ζείτε!

Στο βάθος η καρδιά σας είναι επιρρεπής σε: Τίποτα … και τα  καλά και τα κακά τα αντιμετωπίζετε όταν συμβούν!

Οι σημερινές προοπτικές σας για την αγάπη: έχετε ελεύθερο  πνεύμα και ευέλικτη ερωτική διάθεση! Η ζωή σας θα βελτιωθεί εάν: Προστατέψτε τον εαυτό σας λίγο. Δεν χρειάζεται να είναι ανοικτοί σε κάθε ρομαντική εμπειρία. Προσέξτε: Η Θεραπεία σας είναι η  αγάπη  που την παίζετε σαν ένα παιχνίδι της ζωής!