Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς και δασκάλους από το Δήμο Πεντέλης

Ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς και δασκάλους από το Δήμο Πεντέλης

tips_to_have_a_happy_familyΤην ώρα που κάθε ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα παιδιά δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από τις δραματικές αλλαγές που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά τους. Έτσι, ο Δήμος Πεντέλης στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς του δημότες του, υλοποιεί δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης/συμβουλευτικής προς γονείς και δασκάλους, ώστε να μπορούν να φερθούν με τον τρόπο που αρμόζει στα παιδιά.

Οι δράσεις θα υποστηρίζονται από ψυχολόγο του δήμου και θα περιλαμβάνουν ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες (σεμινάρια).

Για πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα τις ώρες και τις ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στα τηλέφωνα: 213 2140538 ώρες 8:00 ως 15:00, Τρίτη, Πέμπτη στα τηλέφωνα: 2132140621 ώρες 8:00 ως 15:00

Υπεύθυνη Ψυχολόγος: Σκαμπαρδώνη Αθανασία


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.