Πτολεμαΐδα: Προφυλακίστηκε ο πα-τέρας που ασελγούσε στην 11χρονη κόρη του με αντάλλαγμα να παίζει με το κινητό του τηλέφωνο

Μετά  την αποκάλυψη ότι ένας  πα-τέρας ασελγούσε εις βάρος της 11χρονης κορούλας του η κοινωνία της Πτολεμαΐδας παρακολουθεί σοκαρισμένη την εξέλιξη των γεγονότων. Σήμερα, ο πα-τέρας πήρε το δρόμο για τις φυλακές, μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, όπου θα κρατηθεί προσωρινά μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση.

Κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ΄εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παθόντος νεότερου των δώδεκα ετών κατ΄εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο δίμηνο σε βάρος της ανήλικης κόρης του, καθώς και για ενδοοικογενειακή απειλή, σε βάρος της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πα-τέρας δεν δίσταζε να ασελγεί στο κορμάκι της 11χρονης και να της ζητά να τον αφήνει να την χαιδεύει, τάζοντας της ότι θα την αφήσει να παίξει με το κινητό του τηλέφωνο και ότι σύντομα θα της αγόραζε το δικό της ακριβό κινητό, σύμφωνα με πληροφορίες του alexpoli.gr . Η 11χρονη αναγκαζόταν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου του του πατέρα γεγονός που συνέβαινε τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο 35χρονος, που διαρκώς έκλαιγε, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ομολόγησε τις πράξεις του, δήλωσε όμως μετανιωμένος.