Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Quiz: Το fast food έχει μερίδιο ευθύνης στη δημιουργία τοπικού πάχους στην κοιλιά για τους εξής λόγους...

Quiz: Το fast food έχει μερίδιο ευθύνης στη δημιουργία τοπικού πάχους στην κοιλιά για τους εξής λόγους...

shutterstock_100832968
α. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη
β. Περιέχει πολλές θερμίδες
γ. Γίνεται μεγάλη κατανάλωση
δ. Όλα τα προηγούμενα

Σωστή απάντηση: Όλα τα προηγούμενα
Οι περισσότερες επιλογές που έχουν να κάνουν με τα fast food είναι σταθερά θερμιδοφόρες, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, προκαλούν αυτόν τον φοβερό εθισμό που σε αναγκάζει να τα καταναλώσεις σε μεγάλες ποσότητες και όλα αυτά μαζί σε οδηγούν σε μια ανεπανάληπτη πρόσληψη θερμίδων, αύξηση του βάρους σου και αλλαγή της διαμέτρου στη μέση σου, αν καταφεύγεις συχνά σε αυτό τοτ είδος διατροφής. Πάντως, ιδίως στην Ελλάδα, τα περισσότερα εστιατόρια με γρήγορο φαγητό δεν παρέχουν συγχρόνως διατροφικές πληροφορίες, οπότε εσύ παραγγέλνεις στα τυφλά. Έχει αποδειχτεί όμως με έρευνες ότι όπου αυτή η ενημέρωση είναι εφικτή, οι άνθρωποι είναι πιο προσεκτικοι σε αυτά που θα παραγγείλουν και συνήθως επιλέγουν γεύματα με λιγότερες θερμίδες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.