Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Ράλλυ Ακρόπολις 2013: Διεκδικήστε ένα από τα τέσσερα μοναδικά ποδήλατα σε δημοπρασία

Ράλλυ Ακρόπολις 2013: Διεκδικήστε ένα από τα τέσσερα μοναδικά ποδήλατα σε δημοπρασία

PicturΤο Ράλλυ Ακρόπολις και η ελληνική εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων, Fidusa, δημιούργησαν τέσσερα ποδήλατα βουνού με «θέμα» τους Κατασκευαστές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, υπό τη σχεδιαστική επιμέλεια της redfish inspiration και στηρίζουν για δεύτερη συνχεχή χρονιά την ΕΛΕΠΑΠ. Τα τέσσερα συλλεκτικά κομμάτια θα δημοπρατηθούν μέσω της ιστοσελίδας αγοραπωλησιών www.ricardo.gr και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στην ΕΛΕΠΑΠ, βοηθώντας στο ετήσιο αποκαταστασιακό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας τεσσάρων παιδιών με αναπηρία.

Αυτήν τη χρονιά, η συλλογή εμπλουτίζεται κατά ένα ποδήλατο -χάρη στην είσοδο της Volkswagen Motorsport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Έτσι, ταυτόχρονα με την Τελετή Εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολις 2013, την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 17:00, στο  www.ricardo.gr θα «ανοίξει» ακόμα μια δημοπρασία για τέσσερα μοναδικά ποδήλατα, βαμμένα στα χρώματα των Citroen Total Abu Dhabi WRT, Qatar M-Sport WRT, Volkswagen Motorsport και της Mini Lotos Team WRC και υπογεγραμμένα από τους οδηγούς των Ομάδων.

Συνδεθείτε στο www.ricardo.gr και κάντε δικό σας ένα από τα 4 μοναδικά ποδήλατα βουνού με την υπογραφή των οδηγών των εργοστασιακών ομάδων του Παγκόσμιου Πρωταξλήματος Ράλλυ (WRC)!

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν και πάλι για τη στήριξη του έργου και των σκοπών ΕΛΕΠΑΠ, που βρίσκεται επί 76 χρόνια δίπλα στα παιδιά με αναπηρία και στις οικογένειές τους.

Σημειώνεται ότι η δημοπρασία θα παραμείνει ανοιχτή από Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 (12:00) μέχρι και Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 (12:00)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.