Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ραντεβού στο bazaar βιβλίου στη ΔΕΘ με «Φθηνά Βιβλία για όλους»

Ραντεβού στο bazaar βιβλίου στη ΔΕΘ με «Φθηνά Βιβλία για όλους»

BAZAAR 5
Bazaar Βιβλίου με κεντρικό σύνθημα «Φθηνά Βιβλία για όλους» ξεκινάει για 20 ημέρες στη Θεσσαλονίκη (25 Οκτωβρίου έως 13 Νοεμβρίου), στην είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ. Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.

Στη γιορτή αυτή του βιβλίου, θα συμμετέχουν πολλοί (150) και αξιόλογοι εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους βιβλίων. Σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις, επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α., θα συνθέτουν το σκηνικό του Bazaar βιβλίου. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου, που θα το επισκεφθούν και θα ξεναγηθούν στο χώρο του, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα βιβλία της αρεσκείας του σε απίστευτα χαμηλές τιμές, που ξεκινούν από ένα ευρώ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης σχετικά με το Bazaar βιβλίου ανέφερε τα εξής:

«Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, το 1982 με την συμπαράσταση της Μελίνας Μερκούρη, ξεκίνησε το Φεστιβάλ Βιβλίου που έκτοτε πραγματοποιείται κάθε άνοιξη ανελλιπώς επί 32 συνεχόμενα χρόνια και με το σλόγκαν «Φθηνό και καλό βιβλίο για το λαό». Το Φεστιβάλ Βιβλίου καθιερώθηκε στην συνείδηση των Θεσσαλονικιών και όχι μόνο, ως κομμάτι της πολιτιστικής ζωής της χώρας και το στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Φέτος ο ΣΕΚΒΕ εγκαινιάζει το Παζάρι του Βιβλίου με το σλόγκαν «Φθηνό Βιβλίο για όλους».

Στόχος μας είναι κάθε φθινόπωρο να πραγματοποιείται και το Bazaar Βιβλίου, παράλληλα με το Φεστιβάλ Βιβλίου που θα γίνεται κανονικά κάθε Άνοιξη. Περιμένουμε τους Θεσσαλονικείς να αγκαλιάσουν τη νέα μας πρωτοβουλία δικαιώνοντας αυτούς που έχουν την πεποίθηση ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της φιλαναγνωσίας».

Ώρες λειτουργίας Bazaar βιβλίου: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.

BAZAAR_TELIKO


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.