Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Raxevsky: 30% έκπτωση σε όλα για όλους

Raxevsky: 30% έκπτωση σε όλα για όλους

Φέτος τις γιορτές η Ελληνική εταιρεία RAXEVSKY χρησιμοποιεί ένα εύστοχο, όσο και ουσιαστικό μήνυμα. Στην δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα μας τονίζει ότι οι γιορτές είναι για όλους και φροντίζει για αυτό. Μειώνει όλες τιμές της 30% σε όλα τα προϊόντα της, έτσι ώστε να είναι προσιτά σε όλους.
Δεν είναι μια απλή προσφορά αλλά μια κίνηση ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές. Η RAXEVSKY συνεχίζει να προσφέρει ποιότητα και εξυπηρέτηση και στέκεται με σεβασμό δίπλα στους πελάτες της κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες τους όπως αυτές έχουν δημιουργηθεί από τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.