Αρχική InfoTeens Νέα Ρεκόρ εισπράξεων για τη νέα ταινία Star Wars σε 12 μόνο ημέρες!

Ρεκόρ εισπράξεων για τη νέα ταινία Star Wars σε 12 μόνο ημέρες!

Η νέα ταινία Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει, μέσα σε λίγες ημέρες προβολής, έχει ήδη σπάσει όλα τα ρεκόρ εισπράξεως στον κόσμο! Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Walt Disney Co κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων και έγινε η πρώτη ταινία στον κόσμο που φτάνει σε αυτό το επίπεδο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία έκανε εισπράξεις 286,8 εκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο Σαββατοκύριακο της προβολής της, ξεπερνώντας μόλις χθες το όριο του ενός δισεκατομμυρίου «σε χρόνο ρεκόρ», σύμφωνα με την εταιρεία.

Όπως ανακοίνωσε η Walt Disney Co, η ταινία ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ των 13 ημερών, το οποίο κατείχε από τον Ιούνιο η ταινία "Jurassic World". Μάλιστα, το ρεκόρ των 12 ημερών επιτεύχθηκε την ώρα που η ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμη στην Κίνα, στην οποία η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιανουαρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.