Αρχική Famous Parents Ρέμος-Μπόσνιακ: Θα κινηθούν νομικά για την κόρη τους

Ρέμος-Μπόσνιακ: Θα κινηθούν νομικά για την κόρη τους

adonis_remos1_h_633_451

Για την προστασία της μόλις τρεισήμισι μηνών κορούλα τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν να απαγορεύσουν -μέσω επιστολής προς τα ΜΜΕ- τη δημοσίευση του προσώπου του παιδιού τους.

Το ζευγάρι ζητάει να μη φιλοξενηθεί ποτέ και με κανέναν τρόπο το πρόσωπο του παιδιού του, διαφορετικά θα προασπίσουν την επιθυμία τους με κάθε νόμιμο μέσο.

Διαβάστε την επιστολή τους:
«Κυρίες, κύριοι,
Απευθυνόμαστε σε εσάς, προκειμένου να σας δηλώσουμε και γραπτώς, ως γονείς της μόλις λίγων μηνών ανήλικης κόρης μας, την βούλησή μας για πλήρη και ανεξαίρετη, απευθυνόμενη προς κάθε μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, απαγόρευση λήψης και δημοσίευσης φωτογραφιών ή βίντεο ή απεικονίσεων και αποτυπώσεων κάθε είδους της ανήλικης κόρης μας, ακόμη και εφαρμοζόμενης της τεχνικής απόκρυψης του προσώπου (pixel).
Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε την αγάπη που δείχνετε σε εμάς και το ενδιαφέρον που προκαλείται δημοσιογραφικά σχετικά.
Όμως σας καλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας αυτή, την οποία και θα προασπίσουμε, αν χρειαστεί, με κάθε νόμιμο μέσο, καθώς εφεξής είναι παράνομη οποιαδήποτε λήψη και δημοσιοποίηση φωτογραφιών ή απεικονίσεων του μωρού μας.
Με εκτίμηση και με την βεβαιότητα ότι θα σεβαστείτε την ανωτέρω ρητώς εκφρασθείσα βούλησή μας, η οποία υπαγορεύεται και από την δημοσιογραφική δεοντολογία.
Αντώνης Πασχαλίδης (Ρέμος) – Υβόννη Μπόσνιακ».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.